Ce este Herity Network

Ideea proiectului crypto Herity Network nu este doar puternică, ci va oferi un sistem de lansare pentru sute de idei noi care vor fi convertite în proiecte, tocmai ca viitorii investitori să fie expuși doar la proiecte puternice și reale. În viitorul apropiat Herity Network va adăuga un Magazin de NFT-uri și un sistem de donații transparente prin ONG-ul lor. Moneda lor $HER a fost deja lansată și poate fi achiziționată de pe exchange-ul descentralizat Pancakeswap.finance. Mai mult decât atât, au respectat pașii Roadmap-ului și au lansat platforma de staking unde investitorii își pot plasa monedele în mai multe “pool”-uri ( sau depozite la termen), pe diverse perioade de timp, la finalul cărora primesc o anumită dobanda în funcție de perioada selectată. 

Cum ar fi să investesc încă de la început în proiecte cu potențial mare?

După cum spune motto-ul lor ‘Herity Network vrea să-l ajute pe omul simplu’, ei construiesc o platformă care îți oferă șansa de a investi în aceste proiecte în faza de SEED (în stadiul de sămânță), adică înainte de lansare / listare. Proiectele lansate pe platforma lor vor fi verificate, auditate și legale. Dacă deții moneda $HER vei avea acces la această platformă care îți va permite să investești, din faza incipientă, în viitoarele proiecte crypto. Mai mult decât atât, dacă ești deținător al monedei $HER, vei avea dreptul de a vota în alegerea proiectelor care urmează a fi lansate. De asemenea, dacă ai o idee bună de crypto, cu aplicabilitate reală în lumea digitală, aceasta poate deveni următorul proiect SEED crypto lansat de Herity Network. 

Cucerind și lumea NFT-urilor! 

Herity Network nu se oprește aici, ei construiesc un Magazin NFT unde există deja artiști NFT de top care își vor lista creațiile la un preț mai mic decât vedem de obicei pe alte platforme. Acest lucru vă va oferi oportunitatea de a intra pe piața NFT la un preț corect și va permite investitorilor să cumpere o întreagă colecție de NFT-uri la prețuri reduse folosind moneda $HER. De asemenea, dacă ești un artist care dorește să facă primul pas în lumea digitală a NFT-urilor, echipa Herity îți va oferi servicii GRATUITE și îndrumări tehnice pentru a realiza și încărca pe platformă primul tău NFT. Tot ce trebuie să faci este să îi contactezi pe adresa lor de email: [email protected]herity.io

 Să nu uităm de actele de caritate! 

Modelul lor de afacere a construit un ecosistem care va aloca 4% din taxele pe vânzari unor organizații de caritate, gestionate de propriul lor ONG. Herity Network țintește atât de sus încât au semnat deja parteneriatul cu ‘SOS Satele Copiilor’, un ONG care activează în 136 de țări din întreaga lume cat si ‘’ Asociația Lumea Ca Lumea’’ un colaborator puternic ‘’Festivalului UNTOLD . De asemenea, platforma va permite afacerii sau organizației dvs. de caritate să primească, să transfere și să gestioneze fonduri și donații într-o manieră transparentă. 

Cum pot ajunge la ei? 

Site-ul lor oferă transparență totală, prezentând toate informațiile legate de proiect, precum și informații personale despre echipă. Prin urmare, acolo puteți găsi strategiile menționate, whitepaper-ul, precum și alte informații interesante: https://herity.io/ 

Acestea fiind spuse, puteți începe cercetarea personală pentru a vă confirma informațiile de mai sus, a verifica structura proiectului (Roadmap) și a-i înțelege potențialul. Proiectul a fost prezentat de mai mulți creatori de conținut media pe YouTube, există o mulțime de articole pe Google, iar dacă aveți orice fel de întrebări, alăturați-vă canalului lor Telegram (https://t.me/heritynetwork_ro)  și veți primi un răspuns live!


“Articol publicat la initiativa Herity Network”