Prințul Harry se va despărți de Meghan Markle și se va întoarce definitiv în Marea Britanie în termen de cinci ani, a susținut Jeremy Kyle, prezentatorul TalkTV.

El a mai spus că ducesa de Sussex va rămâne în SUA cu cei doi copii ai cuplului atunci când va avea loc presupusa despărțire.

Fosta vedetă ITV a declarat: „Nu am mai văzut-o de mult timp. Singurul mod în care Harry și Meghan pot face bani este defăimând singurul lucru din care spun că nu vor să facă parte. În cinci ani, Harry se va întoarce în țară cu coada între picioare, iar Meghan Markle va sta în California cu doi copii având tot ce și-a dorit vreodată”.

Harry și Meghan trec printr-o perioadă dificilă

Speculațiile vin după ce s-a zvonit că Harry și Meghan Markle s-au lovit de o perioadă „dificilă” în căsnicia lor.

Cuplul a fost nevoit recent să nege acuzațiile potrivit cărora Harry stătea într-o cameră de hotel secretă, departe de soția sa, un reprezentant al cuplului catalogând zvonurile ca fiind „absolut neadevărate” într-o declarație publică.

Jurnalista din Los Angeles Petronella Wyatt a afirmat recent că Meghan s-a dus, de asemenea, singură la unele dintre cele mai elitiste petreceri din California, lăsându-și soțul acasă.

Meghan îl lasă pe Harry acasă

Pe Twitter, Wyatt a spus: „Prietenii mei care locuiesc în apropierea lor se întâlnesc mereu cu Meghan la petreceri în aceste zile. Are tendința de a-l lăsa pe Harry acasă”.

De asemenea, comentatoarea Daniela Elser a declarat recent că problemele cuplului au fost de mult timp așteptate, după ce s-au căsătorit fără să locuiască vreodată în aceeași țară pentru perioade lungi de timp.

„S-ar putea să fi trecut doar cinci ani de la nunta lor și, deși sunt sigură că au existat momente dificile”, a scris Elser.

Elser a adăugat că cei doi s-au confruntat cu numeroase dificultăți după ce s-au căsătorit, inclusiv cu avortul spontan al lui Meghan din 2020 și lupta lor continuă cu mass-media.

„Amândoi au devenit înstrăinați de familiile lor, s-au mutat de patru ori în casă, au avut un alt copil, s-au confruntat cu o instituție de 1000 de ani și au trebuit să înceapă brusc să câștige o mulțime de bani”, a spus jurnalista.