Atacantul Harry Kane, căpitanul Angliei care a dus echipa naţionala până în finala EURO 2020 din acest an, a pus capăt, miercuri, tuturor speculaţiilor.

S-a încheiat telenovela! Harry Kane nu pleacă la Manchester City

Dorit foarte mult de campioana Angliei, Manchester City, în această vară, Kane a anunţat, printr-un mesaj postat pe Twitter, că va rămâne cel puţin încă un sezon la Tottenham Hotspur.

“A fost incredibil să văd cum am fost primit de fanii lui Spurs, duminică, şi să citesc câteva dintre mesajele de sprijin ce mi-au fost adresate în ultimele câteva săptămâni.

Voi rămâne la Tottenham în această vară şi voi fi concentrat sută la sută să ajut echipa să obţină succes”, a scris internaţionalul englez.

Tottenham a refuzat 150 de milioane de euro pentru Kane

Harry Kane nu şi-a ascuns dorinţa sa de a evolua la un alt club, mai precis la Manchester City, însă oficialii de la Tottenham nu i-au permis să plece. Londonezii au refuzat toate ofertele venite de la City, cea mai recentă fiind în valoare de 150 de milioane de euro, transmite News.ro.

În vârstă de 28 de ani, Kane a ajuns la Tottenham de pe vremea când era junior, în 2004. De atunci, el a jucat numai pentru această echipă, cu excepţia împrumuturilor la Leyton Orient, Milwall, Norwich City şi Leicester City. Contractul său cu Tottenham este valabil până în 2024.

Harry Kane are 61 de selecţii la naţionala Angliei, pentru care a marcat 38 de goluri.

Guardiola: Noi suntem interesați de Harry Kane

Antrenorul celor de la Manchester City, Pep Guardiola, nu s-a sfiit să vorbească, cu mai multe ocazii, despre interesul pentru Harry Kane.

“Noi suntem interesați de Harry Kane, dar dacă Tottenham nu vrea să negocieze, nu mai pot fi de spus multe lucruri. Dacă sunt dispuși să negocieze, vom încerca să-l aducem, asta este tot.

El este jucătorul lui Tottenham, repet, dacă nu sunt dispuși la negocieri cei de la Tottenham, atunci e totul încheiat. Dacă vor să negocieze, Manchester City va încerca să-l transfere. Însă totul depinde de Tottenham”, declara, cu ceva timp în urmă, Guardiola.

Sursa foto: Dreamstime