OnHub are 13 antene interne dispuse circular, pentru reducerea interferențelor și optimizarea conexiunii. Echipat cu un soft inteligent, routerul îmbunătățește constant experiența de utilizare a rețelei wireless. Astfel, la fiecare cinci minute, routerul caută cel mai puțin aglomerat canal Wi-Fi, comutând traficul pentru o performanță optimă. Routerul oferă viteze de până la 1900 Mbps și oferă suport pentru ambele benzi de frecvență, de 2,4GHz, respectiv 5GHz.
”Rețelele Wi-Fi au devenit mai importante ca niciodată, motiv pentru care ne dorim echipamente de rețea care sa mergă bine și care să ne permită să facem toate activitățile care ne plac, online. Prin colaborarea cu TP-LINK, am reunit expertizele noastre din domeniul software și hardware pentru a lansa OnHub, un nou router care asigură o conexiune rapidă, un management simplu al rețelei și posibilitatea de îmbunătățire a calității semnalului chiar în timpul utilizării”, a declarat Trond Wuellner, group product manager la Google.

OnHub este controlat cu aplicația mobilă Google On, compatibilă cu dispozitivel cu sisteme de operare Android și iOS, facilitând configurarea și gestionarea rețelei. În timpul configurării, OnHub stabilește setările care funcționează cel mai bine în locuință, apoi ajustează setările pe parcurs, astfel încât rețeaua să funcționeze la parametri maximi. Astfel, routerul a fost conceput în așa fel încât să își optimizeze performanțele în timp, instalând automat caracteristici noi, precum și cele mai recente update-uri de securitate. OnHub este, de asemenea, compatibil cu cele mai noi tehnologii și protocoale din domeniul comunicațiilor, precum Bluetooth Smart, Weave și IEEE 802.15.4.

OnHub este disponibil de astăzi pentru precomenzi în Statele Unite ale Americii, pentru prețul de 200 dolari.