Peste 1.300 de CV-uri noi sunt adaugate zilnic pe eJobs – persoane ce isi creeaza conturi de candidat si isi completeaza CV-ul cu scopul de a aplica la joburile de interes. 
In functie de intensitatea procesului de cautare a unui job, un candidat poate aplica pentru mai multe pozitii in aceeasi zi, uneori fiiind vorba chiar de pozitii deschise in cadrul aceleiasi companii, in functie de responsabilitatile joburilor dar si de experienta dobandita pana in acel moment.
Interesant de mentionat este  faptul ca lunea si martea sunt   cele mai active zile pe www.eJobs.ro, din punctul de vedere al aplicatiilor efectuate.
Astfel, nr.  aplicatiilor trimise catre angajatori din domenii de activitate foarte diverse,  depaseste in primele  2 zile ale fiecarei  saptamani cifra de 100.000 de aplicatii(CV-uri trimise catre diversi angajatori).
Studenti, proaspat absolventi, someri,  persoane cu experienta sau pur si simplu persoane aflate in cautarea  unui job mai bun, folosesc intens la inceputul saptamanii oportunitatile de cariera oferite prin intermediul www.eJobs.ro, dar si in week-end, cand nr. aplicatiilor efectuate atinge usor cifra de 40.000 de aplicatii, in cele 2 zile.
De mentionat ca,  in acest moment,  pe eJobs sunt disponibile peste 14.000 de posturi disponibile in domenii precum : Vanzari, Client Service, IT, Inginerie, Productie, Finante Contabilitate, Marketing, Transporturi dar si Logistica, Turism, Medicina, etc.

Lista completa a celor mai interesante si noi joburi o gasiti pe www.eJobs.ro.