Criminalul Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul morților din Caracal, le-a spus polițiștilor că își dorește să aprindă o lumânare pentru Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, adolescentele pe care susține în continuare că le-a ucis.

Cum și le amintește criminalul pe cele două fete

Potrivit Antena 3, Ghorghe Dincă a afirmat că pe Luiza Melencu și-o amintește desculță, zâmbitoare și matură. În schimb, pe Alexandra a descris-o drept o copilă tristă.

În ceea ce-l privește pe Ștefan Risipiceanu, Dincă susține că Fane a apărut la poarta sa exact în momentul în care a adus-o pe Luiza în curte cu mașina, iar bărbatul venise să în ceară tutun. În acel moment, Risipiceanu a auzit-o pe Luiza țipând și i-a cerut lui Dincă să îl lasă să întrețină relații sexuale cu Luiza. Astfel, Dincă i-ar fi promis că îi va permite să aibă relații cu aceasta și l-a amenințat că îl va omorî dacă spune ceva.

Gheorghe Dincă a recunoscut tot

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, pe data de 25 iulie şi, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale. De asemenea, el a susţinut că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la marginea unei păduri de lângă Caracal.