Ofițerului care i-a analizat comportamentul lui Gheorghe Dincă a tras niște concluzii cutremurătoare în cazul Caracal. Potrivit acestuia, „Alexandra Măceșanu a salvat viața altor fete, pentru că Dincă ar fi continuat să ucidă”.

În cele 100 de pagini ale raportului, citat de stirileprotv, Gheorghe Dincă este descris drept sadic și dezechilibrat emoțional.

Mai mult, din raportul de expertiză psihologică depus la dosar se trage concluzia că Dincă a avut un plan macabru. Scopul lui era să-şi ţină victimele cât mai mult în viaţă cu scopul de a le folosi ca obiecte sexuale, să se bucure de prezenţa lor, chiar dacă se chinuiau.

Drept dovadă, spune ofiţerul care a întocmit raportul, nu a fost înduioşat de faptul că Luiza Melencu a refuzat să mănânce în cele 4 zile cât a ţinut-o sechestrata.

El a ajuns să le omoare pentru că nu a reuşit să gestioneze situaţia, nu s-a descurcat cu ”ţintele” tinere, asupra cărora şi-a mutat interesul în ultimii ani ca să-şi satisfacă fanteziile sexuale, arată raportul.

Obiectivele în cazul lui Dincă

Ofiţerul în cauză a avut trei obiective în vedere. Primul a fost să îi determine profilul psihologic, urmată de starea psihică în momentul comiterii faptelor şi stabilitatea comportamentală.

Cel mai probabil, Dincă ar fi continuat să ucidă dacă nu era prins. “Alexandra Macesanu a salvat viaţa celorlalte potenţiale victime”, scrie în raport.

Ofiţerul care l-a întocmit a recunoscut faptul că acest caz a fost unul dintre cele mai dificile din cariera, Gheorghe Dincă dovedindu-se extrem de rezistent şi manipulator.