Gheorghe Dincă i-a lăsat mască pe anchetatori. Aceștia au rămas înmărmuriți când au văzut ce a putut scrie Dincă într-un carnet pe care l-au găsit în locuința sa. Descoperirea cutremurătoare a avut loc în momentul în care anchetatorii au demarat căutările în cazul Caracal.

„Mă simt aruncat în gol și tot ce se mișcă în jurul meu m-a dat uitării.”, a fost una dintre însemnările făcute de Gheorghe Dincă.

Un alt lucru pe care l-a scris suna astfel: „Când tu vrei să-i scoți pe Dumnezeu din suflet, el îți ia și mințile”.

De asemenea, anchetatorii au descoperit în respectivul carnet și o mărturie care arată violența cu care Dincă acționa.

„Dacă mă enervez nu contează cât ești…fără o mână sau un picior de la tine, nu plec”.

Mărturii șoc în fața procurorilor

De altfel, în urmă cu câteva zile, Dincă a făcut și unele mărturii în fața procurorilor care i-a lăsat pe aceștia fără glas.

” Doream doar sex. Eram înfierbântat”, își recunoaște Dincă pornirile animalice. În celulă, ucigașul a cedat și a scris cu mâna lui ce le-a făcut fetelor. Cea mai chinuită victimă a lui Gheorghe Dincă a fost Luiza Melencu: 4 zile a supus-o unor orori greu de imaginat. Ba mai mult, și-a lăsat vecinul să o abuzeze. Anchetatorii spun că fetele aveau același profil: amândouă erau vesele și joviale și au intrat în conversație cu Dincă – momentul declanșator ca acesta să nu își poată stăpâni impulsurile sexuale”, a spus Dincă.