Mama Luizei Melencu, a mers vineri din nou la DIICOT pentru a studia dosarele anchetei de la Caracal. Aceasta a declarat că va lupta până când adevărul va ieși la iveală. În plus, Monica Melencu susține cu tăria că Luiza nu a călcat în casa lui Gheorghe Dincă.

„Voi lupta până voi afla adevărul. Luiza trăiește. Ei trebuie să caute fetele. În momentul când doamna Hosu a afirmat că fetele sunt moarte, vreau să o întreb de unde avea această informație. Am spus de la început și susțin cu tărie că Luiza nu a trecut prin casa lui Dincă. Și pentru a dovedi l-au pus pe amărâtul ăsta de Risipiceanu”, a declarat Monica Melencu.

Povestea tragică nu se mai termină

Reamintim că Luiza Mihaela Melencu, de 18 ani, din judeţul Olt, comuna Dioşti, a dispărut în 14 aprilie. La trei luni de la dispariţia fetei, poliţiştii şi procurorii din Olt au descins la locuinţa unui bărbat de 65 de ani, Gheorghe Dincă, unde au fost găsite rămăşiţe umane şi bijuterii similare celor purtate de cele două fete dispărute, Alexandra Măceşanu şi Mihaela Luiza Melencu.

Conform DIICOT, la data de 14 aprilie, Gheorghe Dincă a răpit-o pe Luiza Melencu, ce aştepta „la ocazie” pe raza municipiului Caracal, a transportat-o la domiciliul său în scopul exploatării sexuale în interes personal.

De asemenea, Gheorghe Dincă a recunoscut că a avut un complice, pe Ștefan Risipiceanu.