Avocata Diana Șoșoacă a precizat, în cadrul unui interviu pentru România TV, că, după alegerile parlamentare, soțul ei a decis să își dea demisia pentru a sta alături de ea. Senatoarea AUR a mai spus că soțul ei și-a dat seama că există probleme grave.

”El a trebuit să își dea demisia de unde lucra ca să stea cu mine non-stop evident. Nu e vorba de timp și el și-a dat seama că sunt niște probleme grave, si trebuie sa studieze cu mine la drept. El este chimist ca și profesie” , a explicat avocata.

Masca nu te apără de COVID

În același interviu, avocata a precizat că masca de protecție nu te apără de coronavirus și că măsura impusă de către autorități este o măsură politică, nu sanitară.

”Nu există că această mască te apară de COVID, ei spun că  te apăra de acele picături când vorbești. Este o chestiune de normalitate, problema este că eu am peste 20 de cercetări științifice în care se arată ineficacitatea măștii și efectele adverse provocate de aceasta. Sunt măsuri politice și nu măsuri sanitare”, a mai spus senatoarea AUR.

Mesaj pentru premierul Florin Cîțu

Tot la România TV, Diana Șoșoacă a ținut să îi transmită un mesaj și actualului Guvern condus de către premierul Florin Cîțu. Aceasta a spus că îi transmite zile cât mai puține și că va fi cu ochii pe el.

”Zile puține, cât mai puține zile și o să am grijă de asta. Sunt cu ochii pe ei”, i-a transmis avocata și senatoarea AUR, Diana Șoșoacă, actualului premier al României, fostul ministru al Finanțelor Publice, Florin Cîțu.

Ce spune Diana Șoșoacă despre candidatura la prezidențiale

”Îmi aduc aminte că trebuie să ai grijă ce spui de Crăciun și de 1 ianuarie că ți se va întâmpla. Cred că dacă ar fi să fac pasul ăsta tot bărbații din jurul meu m-ar obliga. Deocamdată nu putem să vorbim de așa ceva mai sunt patru ani. Nu știu dacă poporul român este pregătit să accepte o femeie președinte” , a explicat avocata.

Sursă foto: Inquam / George Călin