Germanos, cel mai mare retailer telecom din Romania, a lansat G-étiquette, primul ghid de bune maniere în utilizarea telefonului mobil în diferite situaţii din viaţa publică şi privată.

În ziua de azi, telefonul mobil este mai mult decât un dispozitiv modern de comunicare: a devenit un accesoriu prin care se poate evidenţia condiţia socială. Afişarea excesivă a telefonului mobil este de obicei un gest sancţionat de regulile bunului simţ.

„Conceptul G-étiquette a luat naştere pornind de la experienţa noastră cotidiană. Am observat că în jurul nostru tot mai mulţi oameni sunt deranjaţi de utilizarea incorectă a telefonului mobil. Această broşură nu are intenţia să educe utilizatorii de telefonie mobilă. Dorim doar să subliniem ca există şi un alt mod de comunicare la telefon, bazat pe regulile de bună purtare. G-étiquette sfătuieşte utilizatorii în legătură cu nivelul maxim al volumului telefonului sau despre alegerea corectă a tonului de apel sau a melodiei şi sugerează necesitatea de a căuta un loc retras când vorbesc la telefon”, a declarat Adelina Păsat, Marketing Manager la Germanos Telecom România.

G-étiquette va fi disponibil în toate magazinele Germanos. Ghidul va fi de asemenea distribuit în spaţii publice precum la cinematografe şi în cele mai mari licee din Bucureşti.

SURSA: Germanos