George Puşcaş, dorit de echipe din Italia și Turcia? Paunovic: Vom căuta să-l implicăm de fiecare dată

Potrivit celor spuse de antrenorul echipei Reading, George Puşcaş nu a primit nicio ofertă până în momentul de față. Totuși, a punctat că va căuta să îl implice de fiecare dată când are ocazia „să ofere echipei calitatea” calitatea de care are nevoie „pentru a ataca şi a înscrie goluri.

„Nu am avut nicio ofertă până acum. Dar este unul dintre jucătorii noştri şi vom căuta să-l implicăm de fiecare dată când are ocazia să ofere echipei calitatea de care avem nevoie pentru a ataca şi a înscrie goluri”, a declarat Veljko Paunovic, conform presei engleze.

Atacantul nu a reuşit însă să se ridice la nivelul aşteptărilor

George  Puşcaş, în vârstă de 25 de ani, a fost adus în Anglia, în august 2019, de la Inter Milano, pentru suma de 7,5 milioane de lire sterline, un record pentru clubul din Championship.

Totuși, atacantul nu a reuşit însă să se ridice la nivelul aşteptărilor şi a marcat doar 18 goluri în 64 de meciuri în ultimele două sezoane. Impactul său anul trecut a fost limitat din cauza unei hernii şi a înscris doar patru goluri în 25 de jocuri.

Fotbalistul a jucat în această vară doar 35 de minute, drept rezervă, sâmbătă, în înfrângerea, scor 1-3, a lui Reading în amicalul cu Crystal Palace. Acesta a ratat celelalte jocuri amicale deoarece a intrat în izolare, deşi nu s-a aflat dacă a fost testat pozitiv sau nu cu noul coronavirus.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea