Produsele cuprinse în noul pachet sunt Casco și RCA. Clienții pot opta ca polița auto facultativă să nu aibă franșiză, care acoperă și evenimentele produse în afara țării și are atașate și servicii de asistență rutieră. Compania vinde cele două asigurări la pachet la un tarif cu până la 25% mai mic față de cel practicat în cazul în care acestea sunt vândute separat, se afirmă într-un comunicat al asigurătorului.
Primele de asigurare se calculează în funcţie de profilul fiecărui client, ţinându-se cont de vârstă, localitatea de reşedinţă, vechimea permisului şi parcursul anual. De asemenea, şoferii care au cel puţin un copil minor beneficiază de tarife speciale.
De exemplu, un şofer cu vârsta de 30 de ani, cu vechime în conducere de peste patru ani şi care are şi un copil minor va plăti, pentru un autoturism cu motor de 1,4 litri, o primă anuală de 1.805 lei pentru pachetul AutoComplet. Economia făcută într-un an este de 602 lei faţă de situația în care au achiziționa separat a celor două produse – RCA şi CASCO.

Te-ar putea interesa și: