2018: Investiții și grijă pentru mediu

Reţeaua de filiale consolidată pe parcursul prezenței pe piaţa locală este un atu incontestabil în domeniul dinamic al logisticii. Doar în 2018, a fost extinsă filiala din Sibiu printr-o investiţie de 3,5 milioane de euro, ajungând la o suprafaţă de depozitare de 2.500 mp, precum și 2.000 mp destinaţi operaţiunilor de cross-docking.

În plus, compania contorizează activ impactul pe care îl are asupra mediului și a implementat măsuri pentru reducerea acestuia. Spre exemplu, colectarea selectivă și reciclarea deșeurilor, parteneriate cu transportatori cu autovehicule Euro 6, optimizarea numărului de curse, măsurarea și reducerea amprentei de CO2.

2019: Focus pe „stakeholderi”

Pentru 2019,  Gebrüder Weiss va continua să investească în personal şi tehnologie, alături de monitorizarea necesarului de investiţii în infrastructură, pentru a menţine competitivitatea la nivelul pieței pe care activează.

Spre a îşi deservi cât mai bine clienții, compania are în vedere loializarea personalului calificat. Întrucât factorii extrasalariali încep să câştige tot mai mult teren, se va miza pe mediu de lucru prietenos, oportunităţi de învăţare, dezvoltare şi promovare dar şi beneficii suplimentare, precum asigurări de sănătate sau pachete de wellness.

În contextul unui an în care adaptarea la climatul politico-economic va fi esenţială, compania își asumă rolul de partener-cheie în relația cu principalii săi „stakeholderi” – investitori, angajaţi, clienţi şi stat. „Rolul nostru este de a absorbi din presiunea conjucturală a uneia dintre părțile susmenționate, de a o distribui astfel încât să se afle la un nivel acceptabil pentru toate părțile implicate”, declară Viorel Leca, director general Gebrüder Weiss România.

Despre Gebrüder Weiss România

Prezentă în România încă din anul 1994, GW aniversează 25 de ani de expertiză pe piața locală. Bazându-se pe o infrastructură națională prin platforma logistică proprie cu 12 terminale logistice și de cross-docking și puncte de lucru situate în București, Ilfov, Arad, Sibiu, Cluj, Bacău, Brașov, Constanța, Oradea și Craiova, GW oferș soluții logistice inteligente pentru clienții săi și asigură servicii flexibile de distribuție prin transport rutier, feroviar, aerian și maritim.

Cu peste 600 de angajați, 58.000 m² capacitate de depozitare și un portofoliu impresionant de referințe primite în urma implementării eficiente a unor soluții logistice inteligente pentru clienții săi, Gebruder Weiss S.R.L. reprezintă cu succes în România compania sa mama, Gebrüder Weiss GmbH, cel mai mare furnizor privat de servicii logistice și de transport din Austria.

T: +40.372.678.500
[email protected]
www.gw-world.com