Multimodal: Gebrüder Weiss oferă transport multimodal în întreaga lume – terestru, maritim și aerian (Sursă: Gebrüder Weiss)

Servicii unitare în întreaga lume, sub o marcă universală: aceasta este strategia companiei de logistică Gebrüder Weiss. După înființarea diferitelor locații în Germania, China, Hong Kong și Singapore în prima jumătate a anului, compania a atins o nouă piatră de hotar, anunțând înființarea unei organizații naționale proprii în SUA. Pe 3 iulie își încep activitatea cinci sedii noi sub egida Gebrüder Weiss: Atlanta, Boston și Los Angeles au fost preluate 100% de la o fostă societate mixtă americană. Două alte sedii sunt inaugurate în New York respectiv Chicago, noul sediu central al Gebrüder Weiss în SUA. În total, vor fi aproape 100 de angajați în Statele Unite.

În afară de diferitele servicii de transport cu accent pe transporturile aeriene și navale, Gebrüder Weiss va asigura în noile sale locații și soluții logistice specifice. Gama de servicii oferite pornește de la depozitarea mărfurilor și distribuția locală până la soluții de E-Commerce, inclusiv sisteme Webshop. Totodată, compania dorește să transfere treptat noilor sedii expertiza sa în diferite domenii, cum ar fi domeniul auto sau high-tech.

 

Depozit: În SUA, Gebrüder Weiss le oferă clienților săi și soluții logistice specifice, pe lângă transporturile aeriene și navale – aici: Angajații Andrei Jansen și Aaron Torres în depozitul logistic al Gebrüder Weiss din Los Angeles (Sursa: Gebrüder Weiss)

„Combinăm în prezent o rețea globală universală cu numeroase cunoștințe de specialitate locale. Prin acest concept, ne dorim ca și în noile locații să ne consolidăm poziția de companie de logistică Service Excellence“, afirmă Heinz Senger-Weiss, membru al consiliului de conducere al Gebrüder Weiss. Datorită portofoliului bogat de clienți, în anii trecuți s-au putut dezvolta deja soluții logistice unitare la nivel global. Gebrüder Weiss intenționează să intensifice considerabil această ofertă și să o dezvolte în continuare împreună cu clienții săi. „Prezența noastră independentă și solidă în SUA are o semnificație strategică enormă pentru noi“, declară Senger-Weiss.
 

În huburile logistice centrale din lume

Gebrüder Weiss continuă să își consolideze prezența și în centrele comerciale chineze: Sediile inaugurate recent în Hong Kong și Shenzhen vor fi susținute începând cu 1 iulie de o reprezentanță din Zhanjiang, în sudul provinciei economice Guangdong. Tot în această vară urmează să fie inaugurat un alt birou în Guangzhou. În Germania, sediile de transport aerian și naval din Hamburg și Frankfurt sunt completate și de un birou din aeroportul Düsseldorf. În decursul anului, compania de logistică va inaugura noi birouri în München și Stuttgart. Astfel, Gebrüder Weiss acoperă cele mai importante puncte de transbordare de pe glob. Puteți afla mai multe informații despre rețeaua sediilor de pe glob și serviciile oferite, accesând noul website al companiei: www.gw-world.com

 

Heinz Senger-Weiss: Heinz Senger-Weiss, membru al consiliului de administrație Gebrüder Weiss. (Sursă: Gebrüder Weiss)

Textul fotografiei – Sediul central: Compania de logistică Gebrüder Weiss facilitează servicii unitare la nivel global, sub o marcă universală – aici: Sediul central Gebrüder Weiss din Lauterach/Austria. (Sursă: Gebrüder Weiss)

Despre Gebrüder Weiss
Cu aproximativ 6.500 de angajaţi, 150 de filiale proprii şi o cifră de afaceri anuală preliminară de 1,36 miliarde euro (2016), Gebrüder Weiss se numără printre companiile de top din domeniul transporturilor şi logisticii din Europa. Sub umbrela Gebrüder Weiss Holding AG, cu sediul in Lauterach (Austria), pe lângă domeniile principale de activitate reprezentate de transporturi terestre, aeriene şi maritime, precum şi servicii de logistică, compania cuprinde şi o serie de soluţii industriale ultraspecializate şi filiale locale. Acestea includ companii logistice de consultanţă x|vise, tectraxx (specialist în industria întreprinderilor hi-tech), inet-logistics (soluţii software pentru managementul transporturilor TMS), dicall (soluţii de comunicaţii, cercetare de piaţă, instruire), Rail Cargo (transporturi feroviare) şi serviciul de coletărie Gebrüder Weiss Paketdienst, asociat al companiei austriece DPD. Această combinaţie permite concernului să reacţioneze în mod rapid şi flexibil la necesităţile clientului. Prin intermediul numeroaselor măsuri de ordin ecologic, economic şi social, concernul, a cărui istorie în domeniul transporturilor se extinde pe o perioadă de peste 500 de ani, este în prezent cunoscut şi ca pionier în domeniul economiei durabile.