Un hotel in care se face educatie turistilor
Conducerea hotelului Sinaia, din statiunea montana omonima, isi trateaza clientii pornind de la prezumtia ca toti sunt vandali, hoti si needucati. Pe masuta fiecarei camere a hotelului, turistilor le este lasat un cartonas care indica ce nu au voie sa faca in camera pe care au inchiriat-o. Cerintele sunt mai mult decat jignitoare: „Nu dezmembrati instalatiile sanitare si electrice din camera, nu rupeti si nu zgariati tapetul de pe pereti sau, nu aruncati resturi pe fereastra”.
Probabil ca, de-a lungul timpului, au existat astfel de probleme, dar este posibil ca distrugerile sa fie rezultatul nervilor facuti turistilor de chelnerii obraznici si foarte inceti ai restaurantului.

Datorita lui Basescu, nasii nu mai iau spaga
Traian Basescu a reusit o performanta deosebita. Datorita lui, calatorii prinsi fara bilet pot scapa si fara amenda si fara sa dea spaga conductorilor. In urma cu o saptamana, conductorul unui tren personal mizerabil, plin cu navetisti, care circula pe Valea Prahovei, a gasit o familie de cinci tigani care calatorea fara bilet. Acestia i-au comunicat foarte direct ca nu au nici un ban la ei. Nasu’ a stat, s-a gandit cum sa-i pedepseasca si a gasit repede o solutie avantajoasa pentru ambele parti: i-a pus pe acestia sa strige „Jos Basescu!”. Tiganii au executat cu entuziasm pedeapsa, chiar cu exces de zel, urland cat ii tinea gura, cu mic cu mare, lozinca impotriva ministrului.

Pro TV face reclama mincinoasa
De mai bine de doua saptamani, intr-un clip publicitar difuzat de postul Pro TV, Mihai Calin face socoteli peste socoteli cu ce s-ar putea cumpara cu doua milioane de dolari. In clip, telespectatorul este chiar intrebat daca „s-a gandit vreodata ce ar putea face cu doua milioane de dolari”.
Orice om normal intelege ca marele premiu oferit de Super Bingo Pro TV la partida speciala este de doua milioane de dolari. La sfarsitul reclamei, este scris cu caractere mici faptul ca doua milioane de dolari reprezinta, de fapt, intregul fond de castiguri ale partidei speciale de sarbatori. Nici de la vanzatorii volanti de cartoane nu afli mare lucru. Din cinci vanzatori intrebati, trei au spus ca marele premiu este de zece miliarde lei, unul ca nu stie, iar unul ne-a spus, foarte hotarat, ca marele premiu este de doua milioane de dolari. Dezinformarea Super Bingo Pro TV este atat de eficienta, incat
i-au cazut victima chiar propriii angajati.

Surprize neplacute de la Astral TV
Desi solicita plata in avans a abonamentului, angajatii firmei Astral TV din Bucuresti debranseaza, de multe ori, abonatii inca inainte de incheierea perioadei in care trebuie facuta plata pentru luna urmatoare.
Solicitand o explicatie la casieria societatii din Drumul Taberei, un client prejudiciat a primit un raspuns cel putin bizar. „Debransam abonatii care nu au platit pana la data de 25 ale lunii in curs pentru perioada urmatoare”. De sarbatori, reamintim societatii Astral TV ca luna are 30 de zile. Uneori chiar 31.

Amintiri despre revolutie
Pregatirile pentru programele dedicate celor zece ani de la revolutie, pun din greu la incercare posturile de televiziune. Fiecare incearca sa-si ingenuncheze concurenta. Iar pentru un asa scop se pun la bataie tot soiul de resurse.
Dispus sa creasca audienta prin el insusi, magnatul presei, Adrian Sarbu, si-a reamintit de vremurile cand a fost reporterul complet al revolutiei si a coborat din turnul lui de fildes tocmai pentru a lua un interviu unui fost coleg de revolutie: Gelu Voican Voiculescu. Interviul numara zece ore, iar dezvaluirile lui Voican sunt intarite si de aducerea unor casete video, filmate in 22 decembrie, in cladirea Comitetului Central al PCR.