Prezentatorul TV a mărturisit, în direct, în ce situație s-a aflat în urmă cu ceva timp, atunci când Gabriela Prisăcariu s-a mutat în casa lui.

Actuala soție a început să facă câteva schimbări, astfel că Gabriela a vrut să scape de orice urmă a fostelor iubite, așa că Dani Oțil s-a conformat.

A mai rămas doar cu încălzirea din pardoseală

Prezentatorul tv a fost nevoit să arunce toate obiectele pe care le-a primit de la fostele sale iubite sau chiar pe care le-au atins.

”Scap de lucrurile vechi pe care au stat alte funduri. I-am dat colegului Duță canapeaua din casă. Motivul este că atunci când o femeie vine să își făurească un cămin, atunci aruncă orice alte obiecte atinse de foste. Am mai rămas doar cu încălzirea din pardoseală”, a dezvăluit Dani Oțil.

Vor deveni părinți

Cât de curând, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil vor deveni părinți de băiat, însă, cei doi se gândesc deja la al doilea copil. Cei doi și-ar mai dori un bebeluș însă lasă acest lucru în seama divinității.

”Sunt o doamnă acum, sunt doamna Oțil! Sunt foarte bine, mă simt bine, sunt foarte fericită. Nu mai am grețuri, am trecut de acea perioadă. Dacă Dumnezeu o să vrea și al doilea copilaș, el este binevenit. Mi-aș dori să nu ofer mai multe detalii, pentru că este o perioadă foarte intimă pentru mine, dar și pentru soțul meu”, a declarat Gabriela Prisăcariu.