Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Gabriela Firea critică aspru numirea lui Dragoș Constantin în funcția de șef al CET Grivița. Fostul primar al Capitalei a precizat că Dragoș Constantin este licențiat în pictură și este consilierul personal al lui Clotilde Armand, acest lucru având legătură directă cu numirea sa în funcție.

Totodată, Firea a transmis și un mesaj ironic, conform căruia atunci când bucureșteni nu vor avea apă caldă la robinet vor putea ”contempla la operele de artă ale pictorului numit administrator al CET Grivița”.

„De la Primărie, cu multă măiestrie pentru gigacalorie! Aceasta e soluția Primăriei Sectorului 1 la problema apei calde din București. Dacă nu aveți apă caldă la robinet, o veți putea contempla în operele de artă ale pictorului numit administrator al CET Grivița. Nu, nu este o glumă!”, a scris Firea pe Facebook.

Noul șef al CET Grivița este pictor

Fostul primar al Capitalei a mai adăugat că mai mulți membri ai consiliului local al Sectorului 1 l-ar fi numit în funcție pe Dragoș Constantin. În acest context, Gabriela Firea se întreabă ce îl recomandă pe acesta pentru o astfel de funcție și dacă nu cumva faptul că este consilier al lui Clotilde Armand are vreo însemnătate în acest sens.

Gabriela Firea susține că de această dată, Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 al Capitalei a făcut o adevărată ”capodoperă de reformă administrativă în Capitală”.

„Majoritatea PNL-USR din Consiliul Local al Sectorului 1 l-a numit în funcția de administrator al CET Grivița pe domnul Dragoș Constantin, licențiat în pictură, cu master în Arte Vizuale și Comunicare Vizuală.

Ce îl recomandă pentru această funcție? Cu siguranță măiestria și talentul său… și, desigur, faptul că e consilier personal al primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. Ce ”capodoperă” de reforma administrativă face USR-Plus în Capitală!”, a mai scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.