Gabriela Firea a răbufnit: ”Și-au dat arama pe față!”. Cei din USR PLUS sunt departe de a fi ”noua speranță în politică”, acuză fostul Primar General.

Firea arată cu degetul spre guvernanți, despre care spune că au ca singură preocupare propria guvernare.

Gabriela Firea a răbufnit. ”Jalnice personaje!”

”Hienele se sfâsie între ele! Au mintit românii, pentru a ajunge la putere, unii au si furat, au promis solutii miraculoase pentru toate problemele tarii si oraselor – inclusiv în Capitala -, si, in mai putin de un an, si-au dat arama pe fata!

E totul pentru ei, pentru parvenirea lor!

Nu e nimic pentru oameni!

Daca cei de la USR – Plus amenintau cu iesirea de la guvernare cand NU s-au majorat alocatiile copiilor potrivit legii, si a pensiilor ori ca au explodat facturile la energie electrica sau îi cereau demisia din functia de primar general lui Nicusor Dan, cand a oprit platile de supravietuire pentru persoanele cu dizabilitati, gravide etc si cand a blocat toate santierele de dezvoltare din Bucuresti, a dublat pretul transportului in comun si a amenintat ca elimina subventia la termie, poate isi mai spalau obrazul de “noua speranta in politica”.

Dar asa, pe ciolan, urata este si se vede “lupta de idei”!

Jalnice personaje!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Scandal între PNL și USR PLUS

PNL și USR PLUS, cele mai importante formațiuni politice din coaliția aflată la guvernare, au ajuns miercuri pe poziții de război.

Ziua a debutat cu neînțelegerile din ședința de guvern cu privire la aprobarea programului Anghel Saligny, sau PNDL 3.

Pe fondul declarațiilor belicoase reciproce, care s-au desfășurat pe tot parcursul zilei, Premierul Florin Cîțu a anunțat seara remanierea ministrului Justiției, Stelian Ion, în urma refuzului acestuia de a aviza favorabil proiectul legislativ legat de PNDL 3.

Prin urmare, USR PLUS a anunțat că nu va mai rămâne la guvernare alături de PNL, dacă Florin Cîțu este păstrat în fruntea Guvernului.