”USR vrea frig in case!

USR a blocat salvarea termoficarii!

USR vrea avarii si tevi sparte!

Azi am facut un pas mare pentru salvarea sistemului de termoficare, abandonat aproape 30 de ani. Am propus iar Consiliul a votat infiintarea Companiilor Termoenergetica si Energetica Servicii, care vor asigura continuitatea livrarii de apa calda si caldura, vor reabilita conductele vechi de 50 de ani, vor prelua cei peste 3000 de angajati ai RADET si vor atrage fondurilor europene.
Iata, insa, lista rusinii termoficarii din Bucuresti! Lista celor care vor ca bucurestenii sa inghete in casa! Lista celor care pun mai presus de cetateni interesul politic meschin :
PNL: Cătălin Deaconescu, Ciprian Ciucu
PMP: Ion Poșircaru
USR: Wring Roxana Sanda, Ciceală Ana-Maria, Berceanu Octavian, Gâdiuță Alexandru Valeriu, Marinescu Sorin, Teodor Raluca Nicoleta, Arsu Alin, Bumbar Marian, Munteanu Cristian, Radu Elena, Stroe Bogdan Cristian, Țugui Matei Ion, Coțofană Liviu Alin, Ivan Florin, Grigorescu Florin (USR)

Voturile necesare proiectelor salvatoare provin de la consilierii PSD (24), ALDE (4), PNL (6) și PMP (3), cărora le mulțumesc public pentru că au înțeles să lase la o parte luptele și orgoliile politice atunci când este vorba despre o problema vitală pentru bucureșteni.

Asa cum va spuneam, nu toți consilierii generali au manifestat aceeași responsabilitate față de cei care i-au ales și au continuat să aiba aceeași atitudine obstrucționistă, pe care o au de doi ani și jumătate, demonstrând o dată în plus că scopul lor este să se opună prin orice mijloace și cu orice consecințe tuturor proiectelor inițiate sau susținute de mine în calitate de Primar General.

Sunt convinsă că oamenii nu pot fi păcăliți și că cei care seamănă vânt în cei patru ani de mandat vor culege furtună la următoarele alegeri.”, a postat Gabriela Firea.