În cadrul unui interviu exclusiv pentru “Xtra Night Show”, Fulgy a lansat o serie de acuzații extrem de grave la adresa lui Alex Velea. Fiul Clejanilor susține că artistul a fost cel care l-a dat pe mâna polițștilor, deși cei doi consumaseră împreună substanțe interzise.

Totodată, Fulgy susține că Alex Velea a reușit să scape de polițiști, în timp ce el s-a ales fără permis de conducere. El a mai adăugat că dacă îl va da în judecată pe Alex Velea, artistul va merge direct în spatele gratiilor.

„Mi-a făcut manevră Velea cu permisul. După ce am fumat amândoi iarbă împreună, el mi-a spus că „eu mă duc cu tatăl Antoniei, nu vrei să te lăsăm?” și i-am zis „ nu, mă, lasă că mă duc eu acasă”, și au venit doi șobolani de-ai lui cu mine și mi-au făcut manevra.

Velea a scăpat de data asta, dar nu e scăpat de mine. Și dacă are curaj să vină la …, în zona în care nu poate. (…) Cine e Alex Velea să-i dau eu explicații? (…) Am fumat eu iarbă, a fumat și el. Aveam și eu iarbă, avea și el. Suntem fifty-fifty. Dacă îl dau în judecată, se duce la pușcărie”, a spus Fulgy la Xtra Night Show.

”O să-l bag în cărucior”

După ce a lansat acuzații dure la adresa lui Alex Velea, Fulgy a trecut chiar și la amenințări. El susține că este în stare să meargă chiar și la închisoare pentru adevăr și pentru ca Alex Velea să plătească.

În același timp Fulgy a adăugat că dacă vreodată se va mai întâlni cu soțul Anotniei ”îl va băga în cărucior”.

„Să-mi trăiască familia mea de nu mă duc și la pușcărie pentru adevăr. Alex Velea avea iarbă, eu aveam iarbă, că știe toată lumea că eu am droguri la mine, dar Alex Velea n-a pățit nimic, iar eu am stat chinuit 29 de zile în loc să mă bucur de viață. Nu mi se pare corect. Dacă mai dă ochii Alex Velea cu mine vreodată în viața lui o să-l bag în cărucior”, a adăugat el.