Războiul dintre Viorica de la Clejani și fiica nelegitimă a lui Ioniță continuă! Vedeta a dat-o în judecată pe Ramona Manole

Declarațiile Ramonei Manole, fiica nelegitimă a lui Ioniță, au enervat-o până peste măsură pe Viorica de la Clejani. Dacă până acum acestea doar își aruncau replici tăioase și acuzații, vedeta a decis să ducă totul în instanță după ultimele declarații ale Ramonei Manole.

Aceasta a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care spune că Viorica de la Clejani ar trebui să-l ducă pe fiul său la un centru de dezintoxicare.

 ”Uite ce îi arde, în loc să-l ducă pe fi-su la dezintoxicare, să nu mai amenințe lumea. Lia măcar nu se droghează ca voi. Lia trăiește frumos, în liniște, muzicanto…și tu ești drogata”, a scris Ramona Manole pe Facebook.

Viorica nu a stat pe gânduri și i-a răspuns imediat

Într-un video postat pe TikTok, Viorica de la Clejani a scos la iveală faptul că va acționa în instanță din cauza cuvintelor denigratoare pe care le-a primit din partea fiicei nelegitime a lui Ioniță.

Vedeta a încheiat prin a spune că Ramona Manole încearcă să se facă remarcată în lumea mondenă din România.

”Fii atentă că eu nu mă droghez, eu pot să demonstrez asta. Am o grămadă de avocați, postarea e salvată, să vedem cum răspunzi în fața tribunalului, a judecătorilor. Eu n-am nimic cu tine, nu mă interesează ce faci tu, nu vreau să mă cert la televizor, tu n-ai altă șansă să te promovezi. Mie îmi place așa grasă cum sunt, o grasă frumoasă decât o slabă urâtă.”, i-a mai transmis Viorica de la Clejani Ramonei Manole.

@vioricadelaclejani_Pentru Lia cântătoarea..♬ sunet original – VIORICADELACLEJANI