Fratele lui Tudor Chirilă a povestit, în direct, la Antena 3, firul evenimentelor desfășurate joi, când artistul a fost protagonistul unei scene fără precedent. Ionuț Chirilă, fratele cântărețului a povestit cum a escaladat conflictul. El a reacționat la înregistrările făcute publice în cadrul emisiunii lui Mihai Gâdea de la Serviciul Unic de Urgență 112 în care Tudor Chirilă este reclamat de cel pe care l-ar fi lovit.
”Am o precizare foarte importantă depre materialul înregistrării care a apărut. Din cauza faptului că sunt fratele lui Tudor, orice aș spune s-ar considera subiectiv. Evenimentele s-au petrecut exact așa cum le-a descris el pe Facebook. Nu am de adăugat decât un lucru foarte important, într-un moment la care nici el nu a participat la ceea ce s-a întâmplat. În înregistrările pe care le-ați difuzat apăreau niște injurii. Acelea nu erau ale fratelui meu ci ale individului respectiv, dând telefon în același timp cu mine la Poliție. El adresa aceste injurii în fața mea, neștiind că eu sunt fratele lui.
El a stat pe bancă lângă mine, au avut un dialog extrem de calm, fratele meu a intrat în cafenea și eu am rămas cu el și a început să adreseze injurii și amenințări neștiind că e fratele meu.

Citește și Tudor Chirilă povestește cum l-a lovit pe bărbat. „I-am tras două palme. Am avut sentimentul că le aștepta”

Au început discuțiile oarecum amical, întrebând de politică, de ce parte e. Fratele meu a vrut să încheie, a zis să plece, iar atunci individul a început să aducă injurii la adresa tatălui nostru. Eu m-am abținut de la a comentat ceva. Tudor a dat dovadă de lipsă de maturitate. Trebuia să se gândească de faptul că e provocat. Am văzut scena, i-a dat două palme. El a recunoscut tot. Nu s-a întâmplat nimic altceva decât ce a povestit. Nu îl cunoșteam pe acest om, nu l-am văzut în viața mea”, a comentat Ionuț Chirilă.

Vezi și Cristina Țopescu reacționează în scandalul Tudor Chirilă. Mesaj șocant pentru Mugur Ciuvică

Trebuie amintit că Tudor Chirilă a recunoscut că i-a traas două palme bărbatului după ce acesta l-a jignit și a vorbit urât despre tatăl său.