Cristina Țopescu a avut o intervenție incendiară pe marginea incidentului în care a fost implicat Tudor Chirilă. Vedeta tv i-a luat apărarea artistului.
”Asta cu tatăl meu am auzit-o și eu pe fb de multe ori. Daca l-aș avea în față pe cel care îndrăznește să facă vreo referire la tatăl meu, recunosc aici, public, că i-aș trage câte palme aș putea eu. Dacă aș fi bărbat, s-ar lăsa cu pumni. Recunosc, îmi asum! Tudor, suntem oameni, nu sfinți, nu îngeri, nu putem întoarce celălalt obraz chiar tot timpul, astea ne sunt limitele”, a fost comentariul Cristinei Țopescu la postarea lui Chirilă de pe Facebook.

Comentariul vedetei tv nu a fost pe placul unora, motiv pentru care jurnalista a mai venit cu o replică, de data aceasta atacându-l pe Mugur Ciuvică. “Cand l am aparat si pe Mircea Badea, n ati mai varsat atatea zoaie, inveninatilor:) Mandru de publicul tau, Mugur Ciuvica? Si ce ne facem.ca si stejarul de tatal meu nu se omora dupa Dragnea? Dimpotriva!:) O familie nenorocita ce suntem, mai Mugure ! Cam ce copac ar putea fi oamenii de teapa asta? Sa nu jignim copacii, insa:( “, a spus Cristina Țopescu.

Vezi și Mircea Badea, replică incendiară la adresa lui Tudor Chirilă. „Îl detest cu multă intensitate”

Pe de altă parte, actorul Vladimir Găitan a povestit, la Antena 3, cum este de fapt Tudor Chirilă.
”Tristețea cea mare este că dacă îmi întreb colegii ce este Ordonanța 7 este că nici nu știu pentru ce protestează. Să faci povestea în fața teatrului tău, unde, peste câteva minute, tu trebuie să intri și să îți faci datoria, mi se pare o inchietate. Mă gândesc la marii noștri actori, la cei care nu mai sunt printre noi, Marin Moraru, Ștefan Iordache, veneau cu o oră înainte, își repetau textul, aveau alte preocupări.
Colegul meu Tudor Chirilă și-a scos colegii în fața teatrului și zice: Astăzi am hotărât să protestăm. Nimeni nu a întrebat pentru că el este o personalitate foarte agresivă și au ieșit ca oile să protesteze. L-am și întrebat pe unul: mă, dar tu știai pentru ce protestezi? Răspunsului lui a fost: Ne-a spus Tudor să ieșim. Eu îi zic: Dar asta era treaba voastră în loc să mergeți în teatru să vă pregătiți pentru ce urmează? E un ritual. Face parte din viața noastră. Ați ieșit cu trei bilețele în fața teatrului. Ce dr*cu aveați voi cu ordonanța aia 7 despre care nici nu știți cu ce se mănâncă. În nenorocirea lor, acest Guvern pe care îl înjură ei și care e atât de detestat, fără să înțeleagă de ce, acest Guvern le-a triplat salariile actorilor. Au ieșit dintr-o mizerie. Eu îmi amintesc că am plecat din teatru în pensie cu salariu tăiat de Boc și Băsescu și nimeni nu a protestat. Nimeni nu a ieșit pentru mine și colegii mei care ne-am pensionat cu niște pensii de mizerie. Mă, așa cum sunt oamenii ăștia, un actor, un doctor și-au îndemnate coloana, au niște salarii și ei ies cu: Tudorele, aprobă nu știu ce, în condițiile în care ei nu știu ce cuprinde ordonanța. Sunt două bresle diferite. Îl văd pe Marius Manole, mă copile, du-te pe scenă… Mă uit la Rebengiuc, i-au dat o hârtie acum: Toader, demisia. Cine este Victor Rebengiuc să îi ceară ministrului demisia?”, a spus actorul Vladimir Găitan.
Trebuie amintit că Tudor Chirilă s-a ales cu un dosar penal după ce a bătut un bărbat despre care a susținut că i-ar fi adresat injurii și l-ar fi criticat pentru acțiunile politice.