Mircea Badea a făcut o serie de remarci față de atitudinea pe care a avut-o Tudor Chirilă vizavi de bărbatul care l-ar fi înjurat.

”Eu nu fac un secret, am spus de mai multe ori, o spun și acum, îl detest pe Chirilă. Îl detest cu multă intensitate. Apropo de ura din societate, mi-e greu să cred că-n această viață îl voi iubi pe Chirilă sau că-mi va fi măcar indiferent. Dar asta nu mă împiedică să fiu rațional. Strict cerebral, mă gândesc că domnii de la corporații ar trebui să boicoteze emisiunile în care se află dl Chirilă, ca să nu aibă dublu standard. Că practic Chirilă a sărit la bătaie, potrivit propriilor declarații. Mai cunosc pe cineva care a făcut asta și a fost supus la presiuni din partea corporațiilor absolut infernale. Mă gândesc că se va confrunta cu aceleași tip de presiuni.” a spus Mircea Badea, la Antena 3.

Vezi și Tudor Chirilă povestește cum l-a lovit pe bărbat. „I-am tras două palme. Am avut sentimentul că le aștepta”

Badea a susținut că sunt două categorii de oameni: cei care reușesc să se abțină și cei care sunt mai slabi și nu reușesc să se abțină când sunt înjurați cu privire la familie: ”Eu recunosc că sunt genul mai slab, mi-aș dori să pot să mă abțin, mi-e greu să cred că aș putea. Judecând speța în sine, bine că nu s-a întâmplat nimic. Dl celălalt a sunat la 112 și n-a depus plângere, e un pic stupid.”

În final, Mircea Badea s-a întrebat retoric ”ce ar fi fost în România dacă Dan Voiculescu i-ar fi cârpit două palme lui Mălin Bot? Ce ar fi fost în România dacă-i dădea o pereche de palme lui Bot peste bot?”.

Tudor Chirilă ar fi agresat un bărbat, miercuri dimineață, iar poliția a fost chemată să intervină. Artistul s-ar fi ales cu o plângere la poliție din cauza acestui incident.

Citește și Un cunoscut prezentator TV intervine în scandalul cu Tudor Chirilă. Atac dur la vedeta PRO TV

Chirilă a explicat, într-un amplu comentariu pe pagina sa de socializare care a fost reacția după ce, spune el, ar fi fost înjurat. “ Acum însă injuriile și minciunile la adresa lui taică-miu au pus capac, nu m-am mai putut stăpâni și i-am tras două palme. Am avut sentimentul că le aștepta (nu pare genul de om care să stea să fie pălmuit) și chiar l-au bucurat pentru după aceea a continuat să fie agresiv. Am devenit și împuțit, jegos, nespălat, o scursură, mă trag din securiști, alte înjurături nedemne de a fi reproduce”, a punctate artistul.