Jurnalistul Victor Ciutacu spune că nu este de acord cu bătaia dintre Tudor Chirilă și un alt bărbat și spune că și acesta era să își ia pumni într-un mall din Bucureşti, însă a învățat să se calmeze și nu să sară la bătaie din orice.

Tudor Chirilă a bătut un bărbat. Poliția a intervenit de urgență. Reacția artistului 

Victor Ciutacu crede că Tudor Chirilă a fost înjurat de acel bărbat în stradă deoarece și acesta este cunoscut pentru protestele din Piața Victoriei și este alături de grupul #rezist.

”Tudor Chirilă nu s-a luat la bătaie cu omul ăla în calitate de artist, ci s-a luat la bătaie în calitate de activist politic, ceea ce face în ultima vreme. Că Tudor Chirilă nu a suportat să îi fie dezbinată memoria tatălui său este de apreciat. Că s-a luat bătaie cu lumea pe stradă, acest lucru nu mai este de apreciat, ba chiar este de condamnat. Faptul că a ajuns unul să strige la Chirilă, să îl înjure, este generat și de realitatea foarte crudă că Tudor Chirilă, la rândul său, are tot felul de manifestări asemănătoare. Să nu uităm că Tudor Chirilă este înhăitat în Piața Victoriei cu tot felul de specimene bizare precum Mălin Bot, Cristian Dide, Marian Ceaușescu și alți cetățeni care au hărțuit, chiar și la domiciile lor, diverse persoane publice: domnul Dorneanu, domnul Nicolicea. Când este bună violența la adresa persoanelor? Atunci când o fac tovarășii lui de luptă și de grup politic sau când este el victimă a acestui fenomen?

Era să ia bătaie în mall

Este evident că nimănui nu îi place să stea să îi strige orice descreierat de pe stradă măscării, mai ales la adresa părinților. Tovarășii lui de drum, de luptă politică, din Piața Victoriei, să se aștepte că și lor li se poate întâmpla același lucru. Și asta o spune un om care era să ia bătaie, în mall, în Capitală pentru că s-a întâlnit cu un domn care îl stima mai mult pe Băsescu decât mă aprecia pe mine. Știu cum e să îți urle lumea, să te amenințe și așa mai departe, dar eu am învățat să mă stăpânesc și să nu sar să mă bat cu lumea prin spațiul public”, a spus Victor Ciutacu, în cadrul emisiunii Cristinei Șincai, la România TV.