Potrivit informațiilor transmise de Florin Salam, acesta este internat la o clinică din străinătate și este nevoit să-și anuleze toate concertele.

Florin Salam se retrage din muzică? Anunțul făcut chiar de manelist: Am nevoie de o pauză

De asemenea, manelistul le-a transmis fanilor săi că le va da banii înapoi și va lua o pauză de la muzică pentru a rezolva problemele de sănătate cu care se confruntă.

„Am intrat să vă spun ceva foarte important. Sunt plecat din țara mea, sunt plecat pentru sănătate ca să mă înțelegeți mai bine. Am intrat mai mult să informez oamenii la care aveam de cântat în curând. O să pun un număr de telefon unde să țineți legătura cu cei care se ocupă de agenda mea, să vă returneze banii și să stați liniștiți că totul se va rezolva.

Vreau să informez pe toată lumea că am nevoie de o perioadă de pauză, este mai important decât oricând. Vă mulțumesc că mă înțelegeți, să vă dea Dumnezeu sănătate! Vă pup și vă iubesc”, a transmis Florin Salam.

„Nu îmi face plăcere să fac acest anunț, dar aceasta este situația! Vă rog să îmi acordați înțelegere”, a mai scris celebrul manelist.

În urma acestui mesaj, fanii lui Florin Salam au reacționat imediat. Mulți dintre ei au dat dovadă de înțelegere, în timp ce alții au scris că așteaptă să vadă promisiunea cu privire la bani îndeplinită.

„Are nevoie de ajutor, se vede clar asta, sper că oamenii care-l înconjoară să ia în serios acest context și să-l ajute să meargă pe drumul care este corect!”, a comentat o persoană..

„Așa da, bravo dacă returnezi banii oamenilor, să vedem promisiunea”, a scris o altă persoană.

Fiica lui Florin Salam a oferit mai multe informații despre starea manelistului

Anterior, Betty Salam a declarat că tatăl său a muncit foarte mult și este normal să se simtă epuizat.

„Tata este un om foarte muncit. El muncește de la 14 ani, a trecut prin alte situații, supărări și încercări de la Dumnezeu. El este un om puternic și a știut să treacă prin orice, din rău să facă bine. A trecut prin multe faze, muncă, oboseală, stres, toată lumea agățată de el, era normal să cedeze și să fie epuizat. Cu toate acestea, Îi mulțumesc bunului Dumnezeu că este bine, lângă noi și vreau să fie întotdeauna cea mai bună variantă a lui”, a declarat fiica lui Florin Salam.