Florin Salam rupe tăcerea! Numeroșii săi admiratori pot răsufla ușurați, la auzul veștii că artistul și-a reluat cântările.

Salam a postat pe rețelele de socializare un clip video pentru a-și calma fanii panicați de ultimele știri legate de starea sa de sănătate.

Florin Salam rupe tăcerea: E bine!

După ce s-a vehiculat că ar fi internat în spital și că s-ar confrunta cu grave probleme de sănătate, Florin Salam rupe tăcerea.

Florin Salam și-a anunțat fanii printr un clip video, postat pe TikTok, de adevărata sa stare de sănătate.

Artistul spune că se simte bine, negând astfel zvonurile care au circulat în aceste zile. Mai mult, artistul a anunțat că merge să cânte la un eveniment vineri seară, în Frumuşani, spulberând astfel orice grijă din partea fanilor.

Sursa foto: tiktok.com/@florinstoian61

”Oameni buni, sunt bine. Nu vă mai luați după știrile false”, a scris Florin Salam în descrierea video-ului de pe TikTok.

La trei ore după această postare, Florin Salam a publicat un alt videoclip pe TikTok, probabil de la petrecerea respectivă.

Zilele trecute, fanii artistului au fost în șoc, după ce în presă au apărut informații că Florin Salam s-ar confrunta cu grave probleme de sănătate, ba chiar ar fi și internat în spital. Copiii artistului au ieșit pe rețelele de socializare cu declarații legate de starea de sănătate a tatălui lor.

”Ne vedem curând pe scenă!”

„Primesc tot felul de mesaje în legătură cu starea de sănătate a tatălui meu în urma celor apărute în presă. Tatăl meu nu este internat în vreun spital, tatăl meu nu este așa cum se spune de câteva zile în presă.

Tatăl meu urmează, într-adevăr un tratament. După atâtea nopți pierdute și un stil de viață haotic a ajuns într-o pasă mai puțin bună. Totul trebuie să fie ținut sub control pentru a putea să onoreze viitoarele evenimente la care s-a angajat. Vă mulțumesc tuturor că v-ați făcut timp să întrebați despre tatăl meu.

Pe această cale am vrut să vă anunț că totul merge spre bine. Ne vedem curând pe scenă!”, se arată în postarea publicată de Dani Stoian, fiul manelistului.

Betty Stoian, fiica lui Florin Salam a avut și ea un mesaj de transmis în legătură cu starea de sănătate a tatălui ei.

”Tatăl meu urmează un tratament ușor, fiindcă este foarte epuizat și muncit. Muncește de la 14 ani non-stop fără oprire și este un om ca și voi, nu robot, iar pentru un artist adevărat, este necesar să ia o pauză vocală mai lungă.

V-aș ruga să nu mai spuneți că tatăl meu ”este în comă”, „e bolnav”. Are nevoie de o pauză pentru a urma un anumit tratament pentru a vă onora evenimentele unora”, a scris fiica manelistului la InstaStory.

Sursă foto: captură Youtube