Unde locuiește, acum, Florin Piersic? Cum arată casa lui?

Unde locuiește, acum, Florin Piersic? În prezent, marele actor al României și-a investit banii într-o casă pe Valea Someșului, pe o stradă liniștită.

El și soția sa, Anna Torok, locuiesc în centrul localității Cluj-Napoca, județul Cluj. Au o casă spațioasă.

Locuința lor iese în evidență. A fost recent renovată în exterior. Pereții sunt galbeni, asemeni unei gutui coapte, iar țigla nouă de pe acoperișul casei este roșie precum un mac înflorit.

casa-lui-florin-piersic
SURSA FOTO: Gazeta de Cluj

Unde se află casa părintească a lui Florin Piersic?

Recent, s-a aflat și unde este casa părintească a lui Florin Piersic. Casa în care a învățat să vorbească, să meargă și să fie om se află pe Strada Bolintineanu nr. 10, Cluj-Napoca, Cluj.

Acolo, s-ar întoarce oricând. Visează să-și ia părinții în brațe, să vorbească cu ei ore-n șir. Din păcate, nu poate face acest lucru pentru că părinții săi au decedat demult.

Pe lângă casa părintească, mai există un loc mult iubit de marele actor: Bucovina. În trecut, mergea adesea acolo cu familia sa. Pe el, părinții lui nu l-au dus în țări străine, la mare sau la munte, ci în Bucovina.

Bucovina acoperă orașele Cajvana, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Frasin, Milișăuți, Rădăuți, Siret, Solca, Suceava, Vatra Dornei și Vicovu de Sus din România, dar și Cernăuți, Cozmeni, Zastavna, Vășcăuți pe Ceremuș, Vijnița, Sadagura și Storojineț din Ucraina.

„Toate locurile din România sunt în sufletul meu, dar trebuie să spun că Bucovina, pentru mine, este locul în care am copilărit şi în care părinţii m-au dus până la vârsta de 22 de ani. Gândiţi-vă că, până la 22 de ani, eu nu am văzut marea.

N-am ştiut ce e aia să mergi la mare, dar mergeam în Bucovina, la rudele mele, la unchii mei, la nepoţii pe care i-am crescut pe lângă mine. Am cunoscut locuri grozave acolo, în Bucovina. (…)

Dacă aş putea, din nou, m-aş întoarce pe Strada Bolintineanu, numărul 10, în Cluj, unde locuiam cu părinţii mei, să fiu din nou cu ei, acolo, la cină.

Să mâncăm, să ne bucurăm, să o îmbrăţişez pe mama mea şi să-i spun: tu ai fost, eşti şi rămâi sufletul meu. Asta aş fi dorit, dacă aş fi avut o maşină a timpului”, a declarat, vinerea trecută, Florin Piersic în cadrul unui interviu acordat pentru Observator News.

Hoții au spart casa lui Florin Piersic! Ce-au furat?

Din nefericire, în trecut, hoții au aflat unde locuiește marele actor. I-au spart casa în speranța că vor găsi bani și obiecte valoroase. Totuși, au plecat de acolo doar cu pistoalele folosite în filmul românesc „Mărgelatu”. Din fericire, oamenii legii i-au găsit pe făptași. Florin Piersic n-a depus plângere împotriva lor. I-a iertat ușor.

„Aveam pistoalele rămase de la «Mărgelatu’». Erau de formă prin casă, ce muniție?! Într-o zi, de Paști, eram plecat în Bucovina. În loc să ia o fotografie, amintire cu mine, că mi-au spart cabana, mi-au luat pistoalele.

Bani? «Ciuciu», de unde? că n-aveam bani nici pe mine. Într-o zi, mi le-a adus cineva, pistoalele, le-au găsit aruncate în apă, în râul de lângă.

După o săptămână, două, mi i-a adus polițistul pe hoți. Așa am făcut, cred că am procedat cel mai bine”, a povestit el în cadrul podcastului „Fain și Simplu” de pe canalul de YouTube „Fain & Simplu cu Mihai Morar”.