Florin Piersic a ținut să le transmită românilor un mesaj special cu ocazia Crăciunului și i-a avut în vedere mai ales pe cei care au pierdut pe cineva drag în această pandemie.

El a mărturisit joi seară, într-o emisiune de televiziune, că îi este frică de moarte și că îi este greu să și pronunțe cuvântul respectiv.

”Tot ce-mi doresc mie să vi se întâmple dumneavoastră”

„Sunt alături de dumneavoastră, vă consolez pentru tragedia mare pe care o trăim de luni de zile cu pandemia asta. Vă consolez în sensul că vreau să vă mângâi pe inimă, pe suflet și să mă gândesc la cei care, din păcate, ne-au părăsit în toată această perioadă.

Jur că vă spun adevărat. Jur! Mi-e mi-e frică de moarte. Știu că există oameni, cum e părintele, poate și Dan Negru, care nu au această spaimă, dar eu mi-e greu și să pronunț cuvântul ‘moarte’, de aia întotdeauna, știu toți cei care sunt mai apropiați de mine și de familia mea, că eu nu spun ‘a murit’, ci ‘a plecat într-o stea’.

Așa vreau, ca cei care vă sunt dragi și care pleacă de lângă dumneavoastră să știți că sunt undeva într-o stea și se gândesc la dumneavoastră, așa cum eu azi mă gândesc la dumneavoastră și vă doresc tot, dat tot, ce-mi doresc mie să vi se întâmple dumneavoastră”, a spus Florin Piersic, în direct la Antena 3.

S-a ținut la distanță de ochii lumii

În vârstă de 84 de ani, marele actor s-a arătat mereu îngrijorat de criza sanitară care a cuprins întreaga lume și, pentru a evita aglomerația a stat mai mult izolat în casa sa de la Cluj.

Timp de 6 luni, acesta s-a ținut la distanță de ochii lumii, revenind pe scenă cu strângeri de inimă.

El a mărturisit că este foarte speriat de efectele pe care virusul SARS – CoV – 2 le poate avea asupra sa și și-a luat toate măsurile necesare pentru a evita infectarea.