Florin Cîțu vine cu vești bune pentru români!

Premierul a punctat că trebuie să discute și cu specialiștii, înainte de a lua o decizie finală.

„Trebuie să vorbim și cu specialiștii, au venit multe propuneri de la Ministerul Sănătății și data trecută, unele dintre ele le-am acceptat, altele nu. Unele erau să închidem magazinele la 15:00 în weekend, nu am mers pe acele variante, deci dați-mi voie întâi să văd ce spun și specialiștii și apoi vom lua o decizie”, a declarat Florin Cîțu marți, 27 iulie, la Digi24.

Economia nu va fi închisă, indiferent de situația epidemiologică

De asemenea, acesta a punctat că nu va închide piețele agroalimentare, mall-urile sau economia.

„Vă pot spune clar un singur lucru: eu nu voi închide piețele agroalimentare, nu voi închide mall-urile, nu voi închide economia. Economia va fi deschisă în perioada următoare, economia nu va fi închisă. (…) Repet: nu vom închide piețele agroalimentare, nu vreau să închid mallurile și nu vom închide economia. Asta este clar și asta le garantez oamenilor. Ele vor rămâne deschise”, a completat Florin Cîțu.

Mai apoi, acesta a forst întrebat dacă ar putea fi impuse anumite restricții.

„M-am uitat în valul 3 când au fost deschise mallurile, nu erau așa mulți vaccinați, aveau mască, deci putem să găsim variante, să vedem întâi ce ne spun specialiștii. (…) Trebuie să vedem întâi ce se întâmplă cu evoluția și apoi vom lua o decizie. Vreau să am întâi o discuție și cu specialiștii, de obicei mă duc și mă întâlnesc și cu INSP și cu alți specialiști și atunci luăm o decizie, în cunoștință de cauză”, a conchis Cîțu.

Sursa foto: Faceboook