Florin Cîțu neagă orice legătură cu documentul trimis la partid: Să vină cu probe. Nu știu ce e cu el

În acest context, Cîțu a comentat și declarația lui Ludovic Orban, care a cerut plecarea sa de la guvern.

„Domnul Orban trebuie să vină cu dovezi că e adevărat. Cine spune că sunt documente reale, să vină cu dovezi, să demonstreze”, a reacționat premierul.

Mai apoi, Florin Cîțu a fost întrebat despre documentul menționat anterior, punctând că oricine lansează acuzații trebuie să demonstreze că documentul este real. Mai apoi, acesta a negat orice implicare, spunând că ”sunt mai multe documente cu propuneri. Nu știu dacă acest lucru s-a întâmplat. Cine spune că este un document adevărat să vină cu probe. Nu am văzut acest document. Nu știu acest document, nu știu ce e cu el. Nu am știut de acest document”.

De asemenea, acesta a fost întrebat și care este diferența dintre comportamentul lui Liviu Dragnea, care a folosit la partid două angajate de la Direcția județeană a copilului Teleorman, și el însuși.

„Eu singur îmi fac campania, eu îmi fac mesajele, eu scriu singur mesajele. Eu am verificat, nu există așa ceva, nu a fost înregistrat la cancelaria mea, nu a fost semnat”, a răspuns Cîțu.

Declarația lui Ludovic Orban

Amintim că liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit anterior despre documentul cu antetul guvernului care dădea indicații liderilor din PNL, că cine a luat o astfel de decizie „trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria”.

„Dacă este adevărat acel document, cine a elaborat acel document şi mai ales cine a hotărât să folosească resurse publice, funcţionari sau demnitari plătiţi din bani publici în campania internă împotriva preşedintelui PNL trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria”, a spus Orban.

Sursa foto: INQUAM Photos, George Călin