Florin Călinescu nu s-a înscris în PSD. Încă. Cunoscuta vedetă de televiziune a negat duminică pentru Antena3.ro faptul că s-ar fi înscris în rândurile social-democraților, nu că asta ar putea să se petreacă cât de curând.

Potrivit primarului sectorului 1, Daniel Tudorache, care este prieten cu Florin Călinescu, actorul a fost invitat să participe la viitoarea ședință a BPN al PSD de către vicepremierul Marcel Ciolacu.
„El este invitat la viitoarea ședință a BPN. Domnul Ciolacu m-a mandat să-i transmit asta. Prin mine se păstrează legătură”, a declarat pentru Antena3.ro, Daniel Tudorache.

Venirea lui Călinescu – care a mai candidat acum câțiva ani pentru PNL la alegerile parlamentare – s-ar putea să nu fie foarte gustată de toți social-democrații, mai ales că omul de televiziune a fost un critic furibund al lui Liviu Dragnea.

Surse social-democrate susțin că o parte dintre liderii formațiunii ar fi reacționat deja negativ la această veste, în timp ce apărătorii lui Călinescu subliniază că acesta a avut ceva doar cu Dragnea.