Atunci când a sosit rubrica știrilor despre vreme, pe care Florin Busuioc o prezintă în fiecare dimineață, prezentatorii matinali Andreea Marinescu și Mihai Dedu i-au dat legătura unuia dintre colegii lor, conform cancan.ro.

Românii au rămas surprinși în dimineața aceasta, când rubrica de meteo nu le-a mai fost prezentată de Florin Busuioc. Cei mai mulți fani încă nu aflaseră despre problema gravă de sănătate pe care a suferit-o prezentatorul meteo noaptea trecută și au început lungi discuții pe Internet.

 La finalul spectacolului “Central Park” în care jucase la Filarmonica Oltenia, mai exact în jurul orei 21:30, actorul s-a plâns că se simte rău şi nu mai poate să respire.

În vârstă de 55 de ani, Busu, așa cum îl alintă o țară întreagă, e unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de meteo. În fiecare dimineață și seară, el ne aduce cele mai noi informații despre vreme, iar unele surse spun că salariul său e de câteva mii de euro. Florin Busuioc a dat de cinci ori examenul pentru a admite la ATF, însă a ajuns să fie prezentator, nu, actor așa cum visa.