“În luna decembrie 2015 am deschis cinci magazine noi, iar inaugurarea magazinelor din Medgidia și Turnu Măgurele confirmă direcția de expansiune pe care am început-o acum doi ani și pe care o continuăm, chiar mai puternic, și în acest an”, afirmă Dragoș Sîrbu, CEO Flanco Retail. “Strategia noastră în 2016 este să fim aproape de clienții noștri, în toate orașele din România. De aceea, avem în plan ca până la jumătatea anului să ajungem la un total de 115 magazine în toată țara, ceea ce înseamnă o creștere mai mare decât în tot anul trecut, când am adăugat rețelei 11 locații noi.”

Magazinul din Medgidia este poziționat în piața Decebal, iar magazinul din Turnu Măgurele este situat pe strada Vlad Țepeș, în proximitatea Primăriei. “Punem la dispoziția clienților ultimele noutăți în materie de tehnologie și avem în noile magazine echipe formate din câte 5 consilieri de vânzări, pregătite să ofere consultanță de specialitate peste așteptări”, a afirmat Dragoș Sîrbu.

Ca și în celelalte magazine din rețea, Flanco va oferi clienților din Medgidia și Turnu Măgurele un pachet complet de servicii, printre care se numără: livrarea la domiciliu, programul de fidelitate Mereu Flanco, garanția All Inclusive.
În 2015, numărul de angajați ai Flanco a ajuns la 1200, iar compania a investit în creșterea echipelor de vânzări și în training-ul acestora, pentru a-și pune în practică angajamentele luate față de clienți prin programul “Așteptările tale/Prioritățile noastre”. Această direcție strategică va continua și în noul an, pentru îmbunătățirea serviciilor de consultanță oferite în magazine.

“Rezultatele anului 2015 și creșterile de piață pe care le estimăm pentru 2016 ne determină să fim în continuare ambițioși”, a mai declarat Dragoș Sîrbu. ”Vom continua să diversificăm gama de produse și de servicii noi, concentrându-ne atât pe dezvoltarea puternică a rețelei de magazine, cât și pe cea a site-ului www.flanco.ro.”