Compania Flamingo International a lansat, împreună cu Credit Europe Bank, o soluţie de plată online adresată utilizatorilor de CardAvantaj pentru clienţii platformei de comerţ online Flamingo.ro: dobândă zero şi două luni de graţie.

CardAvantaj permite astfel deţinătorilor achiziţionarea de produse online, în şase rate egale cu dobândă zero. În plus, Flamingo.ro oferă o perioadă de graţie de două luni la cumpărarea oricărui produs prin CardAvantaj, indiferent de valoarea produsului achiziţionat. 

”Introducerea opţiunii de plată prin CardAvantaj şi în mediul online a venit ca o extensie a utilizării acestui mod de plată în magazinele tradiţionale. Sistemul a fost deja implementat în reţelele Flanco şi Flanco World, de aceea am început să primim cereri de la clienţii care îşi doreau să plătească şi online cu acest card de credit. A fost o opţiune firească, mai ales dacă ţinem cont că se apropie sărbătorile şi că oamenii vor căuta soluţii eficiente de cumpărare, de la un furnizor de încredere”, a declarat Dan Topală,  Manager E-Commerce Flamingo.

CardAvantaj de la Credit Europe Bank este primul card de credit cu utilizare naţională şi internaţională ce oferă deţinătorilor săi avantajul cumpărăturilor cu plata în rate şi bonus pentru fiecare tranzacţie efectuată în ţară sau în străinătate. Plata în şase rate egale, cu dobândă 0% şi două luni de graţie este valabilă pentru toate cumpărăturile efectuate pe Flamingo.ro.

Conform estimărilor celor două companii, în prezent, la nivelul întregii ţări există peste 350.000 de utilizatori ai cardurilor de credit CardAvantaj.

Platforma de comerţ online Flamingo.ro a fost lansată în prima jumătatea a anului 2008, grupul Flamingo International intră puternic pe piaţa de retail online.

DETALII:
Citeşte şi: După Flanco, şi Flamingo intră în insolvenţă. Cotaţiile la BVB se prăbuşesc