Finul lui Valentin Dragnea și-a parcat mașina de lux pe locul destinat persoanelor cu handicap din parcarea Consiliului Județean Teleorman. Dezvăluirea a fost făcută de jurnaliștii de la liberinteleorman. 

Sursa citată a susținut că în fața Consiliului Județean Teleorman a fost parcată o mașină de lux, respectiv un Lamborghini albastru. Despre luxosul bolid s-a crezut în prima fază că ar putea fi al Ginei, soția lui Valentin Dragnea. Aceasta și-a achiziționat recent o mașină cu aceeași marcă și culoare.

Jurnaliștii au arătat însă că mașina aparține, de fapt, unuia dintre frații Codrea, cel pe care Valentin Dragnea l-a nășit recent.

„Nu doar mașina spectaculoasă ne-a atras atenția, ci mai ales faptul că aceasta a fost parcată pe un loc rezervat persoanelor cu handicap. Însă șoferul bijuteriei albastre a vrut să-și parcheze mașina cât mai aproape de intrarea în instituție, astfel că a parcat-o acolo unde a găsit spațiu. Și cum prietenii familiei Dragnea nu țin cont de reguli, vreme de zeci de minute trecătorii au putut admira mașina albastră, în valoare de cel puțin 150.000 euro, staționând pe locul rezervat persoanelor cu handicap”, au arătat cei de la liberde teleroman.

Despre frații Codrea s-a scris că sunt unii dintre cei mai bogați oameni de afaceri din Turnu Măgurele, prieteni apropiați ai lui Valentin Dragnea, cu care ar împărți și același avocat, potrivit unui site de stiri din Turnu Măgurele.