FC Dinamo a postat pe pagina oficială de Facebook un mesaj prin care anunță cine este noul acționar al clubului sportiv. Așadar, Dinamo are un nou acționar majoritar, mai precis compania Benel International SA, reprezentată de Pablo Cortacero.

Ce se arată pe pagina de Facebook a FC Dinamo

“Pentru prima oară în istoria de 72 de ani a clubului, Dinamo Bucureşti intră sub patronajul unei societăţi internaţionale”, se arată pe contul de Facebook al FC Dinamo.

Ce spune noul acționar majoritar

Noul acționar majoritar a notat că este foarte bucuros că această tranzacție a fost dusă la bun sfârșit. În plus, acesta a anunțat că este o zi foarte bună pentru echipă cât și pentru fanii echipei.

„Sunt bucuros să anunţ, în numele companiei pe care o reprezint, că am finalizat această tranzacţie cu reprezentanţii clubului Dinamo.

Este o zi importantă pentru club, pentru suporteri, pentru familia Dinamo. Acest club merită mult mai mult decât a reuşit în ultimii ani.

Merită o echipă pentru performanţă şi sper să reuşim promovăm Dinamo Bucureşti în Europa prin rezultate importante în fotbalul românesc şi în cupele europene.

Sunt încrezător că împreună cu suporterii dinamovişti vom reuşi să fim cei mai buni!”, a declarat Pablo Cortacero.