Mama Luizei Melencu a mers joi la DIICOT să vadă dosarul dispariţiei fetelor din cazul Caracal. Ea a fost primită chiar de Georgiana Hosu, şefa DIICOT.

Monica Melencu a fost însoțită în vizita la DIICOT de noul avocat al familiei Melencu, Carmen Obârșanu, unul din cei mai cunoscuți avocați din Timișoara. Cu toatea acestea, procurorii au refuzat să îi ofere acces la dosar, anunță România TV.

Obârșanu este avocata care a făcut plângere penală pentru finanțarea Politehnica Timișoara, acuzând ilegalități. Blamată la acea clipă, Obîrșanu a avut câștig de cauză acum câteva zile când Curtea de Apel Timișoara i-a condamnat pe fostul primar Gheorghe Ciuhandu și pe alți angajați din Primăria Timișoara la închisoare cu suspendare și a dispus să plătească prejudiciul.

Ea i se alătură lui Tonel Pop, în încercarea de a susține familia Melencu în neînțelegerile deja cunoscute pe care aceștia le au cu autoritățile, legate de cazul Caracal.

”Merg cu speranța să văd dosarul”, a spus Monica Melencu, precizând că procurorii i-au comunicat că dosarul va fi trimis în instanţă. Ea susţine în continuare că Luiza şi Alexandra nu sunt moarte.

”I-am zis că vreau să știu ce s-a întâmplat cu Luiza. Că fetele nu sunt moarte și ea a zis că sunt suficiente probe la dosar”, a relatat Monica Melencu, la ieșirea de la DIICOT.