Familia Bădescu, liederii ai medicinei private din Timișoara, a fondat clinica Medici’s în anii ’90, dezvoltând-o în cei 25 de ani în cel mai mare operator medical al orașului, cu patru clinici și facilități moderne.

La finalul anului trecut, au cedat o parte din acțiuni către grupul MedLife, păstrându-și însă rolul în conducerea clinicilor Medici’s. De asemenea, au finalizat construcția impresionantului Medici’s Hospital, un spital de 6276 mp în centrul Timișoarei. Investind în viitorul medical, familia Bădescu a lansat recent Cliniqa, cu varianta online și două unități fizice în Timișoara și Dumbrăvița.

„Vă mulțumesc foarte mult. Felicit trustul Capital pentru tot ce face de la Revoluție încoace și vă mulțumesc foarte mult pentru invitația din această seară de a veni în cel mai select grup al antreprenorilor români și cel mai vechi. Mulțumesc!” a spus Adrian Bădescu, manager general al clinicilor, la Gala premiilor Capital.

Familia Bădescu, liderii medicinei private din Timișoara

Pe lângă reușita în medicină, familia, alcătuită din Adrian și Narcisa Bădescu,  deține proprietăți imobiliare notabile în vestul țării, precum și diverse investiții financiare. Adrian Bădescu, manager general al clinicilor, activează și în domeniul social, având funcții de președinte în diverse organizații din Timișoara.

Familia Bădescu a oferit, în exclusivitate pentru Capital,  o perspectivă detaliată asupra afacerilor și investițiilor. Ei au dezvăluit și planurile pe care le au pentru viitor.

O altă realizare notabilă a fost construcția „Medici’s Hospital” și lansarea Cliniqa, cu variante online și două unități fizice. Investițiile medicale, imobiliare și online sunt priorități pentru anii următori. La sfârșitul lui 2022, afacerile și investițiile familiei Bădescu au fost evaluate la aproximativ 27-28 milioane euro, acoperind imobiliare, acțiuni Medici’s, titluri de stat și depozite bancare. Succesele recente includ exitul pentru 80% din acțiunile companiilor medicale Medici’s SA și Micro Medic SRL. In ultimii 10 ani Medici’s și-a mărit cifra de afaceri de trei ori și EBITDA de aproape zece ori.

Un model de succes

Familia Bădescu deține proprietăți imobiliare semnificative, inclusiv clădiri în Timișoara și Reșița, și terenuri în diverse zone. Investițiile financiare includ titluri de stat, depozite bancare și aur. Adrian Bădescu se implică activ în proiecte sociale. El este consol onorific al Mexicului, președinte în diverse organizații și laureat al unor distincții notabile.

Cu un accent continuu pe investiții în domeniile lor de expertiză, familia Bădescu urmează să exploreze noi oportunități în următorii 3-5 ani. În plus, implicarea activă în proiecte sociale, precum inițiative culturale și caritabile, arată angajamentul lor în contribuirea la binele comunității.

Cu o istorie de realizări în medicină, investiții și responsabilitate socială, familia Bădescu rămâne un model de succes și angajament în peisajul afacerilor românești.