Mark Zuckerberg reușește doar să agraveze situația. Directorii Facebook au început să demisioneze.

Sheryl Sandberg, COO al Facebook, a fost acuzată direct de Zuckerberg pentru reacția publicului față de scandalul Cambridge Analytica.

Cele mai recente informații apar în urma unei sesiuni de Q&A cu angajații companiei. Vinerea trecută, Zuckerberg a catalogat știrile recente despre Facebook drept ”prostii”. A mai spus că angajații care au dat informații presei vor fi concediați, dar și că motivul pentru aceste scurgeri de informații ar fi moralul scăzut.

Mark Zuckerberg a declarat că țelul său pentru 2019 va fi să repare Facebook, în comparație cu cel din 2018, acela de a învăța mandarina și de a citi 25 de cărți. Informațiile apărute sugerează faptul că Zuckerberg crede că doar o mână de fier poate ghida compania prin toate problemele interne și externe apărute acum, scrie playtech.ro

Cei de la Wall Street Journal, care au primit mai multe ponturi legate de situația din companie, menționează că fondatorii Instagram au părăsit compania după ce s-au pus de-a curmezișul lui Zuckerberg.

Acesta le-ar fi cerut să împărtășească datele despre locația utilizatorilor din Instagram cu Facebook. Fondatorii s-au opus vehement acestei decizii și apoi și-au dat demisia din fruntea companiei, în septembrie. Și cofondatorii WhatsApp au părăsit compania într-o manieră similară, după ce Zuckerberg s-a apucat să monetizeze aplicația de mesagerie.

Între timp, conflictul intern continuă să mocnească, iar între timp, acțiunile companiei au scăzut cu 20% anul acesta.