Remus Bednar a fost numit luna aceasta director general al Tarom Tours. Acesta a declarat pentru Capital că vrea să revitalizeze agenţia de turism şi pregăteşte un proiect pilot pentru toate agenţiile Tarom.

Întrebat care sunt planurile la Tarom Tours, acesta a răspuns „Dezvoltare, dezvoltare, dezvoltare”.

„Vrem să ne dezvoltăm prin diversificarea serviciilor pe care oferim. Vrem să le oferim clienţilor transport, cazare, tururi opţionale, pachete complete pentru care ne asociem cu cei mai buni. După ce dezvoltăm un proiect pilot la Bucureşti şi vom vedea dacă funcţionează corect şi atunci îl vom implementa în toate locaţiile noastre”, a declarat pentru Capital Remus Bednar.

În plus, Tarom Tours va deveni cel mai probabil o filială în cadrul Tarom, în prezent funcţionând ca o direcţie în cadrul companiei de stat.

Toate agențiile interne și externe ale Tarom vor fi astfel reorganizate.

„O să le evaluăm pe toate. Vom aduce turişti străini în România, este interesul nostru, promovarea trebuie să fie mereu în ambele sensuri. Soluţiile noastre de călătorie vor transforma nişte pachete de călătorie în adevărate experienţe memorabile pentru fiecare client care va onora prin cererea sa brandul Tarom”, a precizat Remus Bednar.

Acesta sune că se pregăteşte pentru World Travel Market London, cel mai mare eveniment anual de turism, ce va avea loc săptămâna viitoare la Londra.

„Vom prezenta alături de alţi profesionişti şi pasionaţi de turism din România cele mai bune soluţii de călătorie pentru fiecare touroperator interesat să îşi trimită oaspeţii în frumoasa noastră ţară, România”, a mai spus Remus Bednar.

Bednar lucrează în industria turismului premium de circa 20 de ani.

„Sunt onorat că experienţa ultimilor 20 de ani din industria turism premium se poate împleti cu profesionalismul desăvârşit al oamenilor din Tarom”, a adăugat el.

Tarom Tours este agenția de turism a companiei Tarom, fiind înființată în anul 1994.

Principalul produs turistic oferit de Tarom Tours este pachetul “city break” organizat pe cursele de linie ale companiei Tarom.

Oferta Tarom Tours include totodată sejururi pe litoralul din Turcia, Grecia, Spania, Croația, Franţa, inclusiv programe sociale și de seniori.