UPDATE: Dr. Bogdan Opriţă, coordonatorul SMURD, a precizat pentru Capital.ro că, în urma accidentului, au fost transportaţi la spital şoferul ambulanţei, asistenta medicală şi pacientul aflat în autospeciala SMURD care aparţine Aeroportului Otopeni. Aceştia trasportau la spitalul Universitar, cu semnalele luminoase şi acustice în funcţiune, un pacient care suferise un infarct.

De asemenea, alţi doi răniţi din autoturismul BMW implicat în coliziunea cu microbuzul au necesitat transportul la spital.

Medicul a mai declarat în exclusivitate pentru Capital.ro că ambulanţa SMURD venea de la o intervenţie, înainte de a fi implicată în accidentul grav produs pe strada Calea Plevnei din Capitală.

Din primele informaţii, nu sunt victime grav rănite, a precizat dr. Alis Grasu.

În accident au fost implicate 4 autoturisme, o ambulanță cu pacient şi un microbuz cu pasageri.

În total sunt 21 de persoane în vehiculele implicate. Până în acest moment, şase persoane necesită îngrijiri medicale, din care trei au fost deja transportate la spital. Cele şase victime au fost transportate la spitalele Universitar, Floreasca și Grigore Alexandrescu.

Din ultime datele furnizate de ISU, toate victimele erau conștiente.

Potrivit informaţiilor de la faţa locului, ambulanţa SMURD circula pe Strada Știrbei dinspre Strada Buzeşti, spre bulevardul Eroilor, în momentul în care în intersecția cu Calea Plevnei  a fost lovita de micrubuz și aruncată în alte patru autoturisme care se opriseră să îi facă loc.