„S-a scumpit benzina, se vede la pompă. Eu n-am văzut nicio mașină care stă pe dreapta în parcare. Nu mai poți circula nicăieri. Dacă ieși în București de la 10.30 până la ora 21.30, nu poți să mergi din Băneasa până în Berceni, că mai bine mergi cu avionul până la Stockholm, că faci mai puțin.”, a spus Mihai Mărgineanu în cadrul podcastului EVZ Capital „România lui Cristache”.

„Dacă susții ceea ce crezi, ești împroșcat cu noroi”

Deși ne considerăm o societate care se bucură de liberă exprimare, un alt tip de cenzură a cuprins discursul public, în opinia lui Mihai Mărgineanu.

„Nu se poate să zici nimic. Pentru că în momentul în care zici ceva superi cealaltă tabără. Este vina rețelelor sociale. Din cauza lor, nu mai dorești să ai dreptate, ci să ai urmăritori, să ai succes. Și atunci spui exact ceea ce crezi că spune marea masă de followeri. Nu mai susții ceea ce crezi. Pentru că dacă susții ceea ce crezi, ești împroșcat cu noroi.”, punctează interpretul lui „Ardiles” din cel mai de succes serial român de comedie, „Las Fierbinți”. Serialul tratează sub formă de parodie problemele satului, dar și ale statului românesc, probleme în care se regăsesc milioane de români care bat recordurile de audiență la fiecare episod difuzat.

„Toată lumea se plânge. E un sport național să ne plângem. Mamă, e din ce în ce mai rău. Principala problemă a societății românești e că nimeni nu mai vrea să fie ceea ce vrea să fie, ci doar vrea să pară ce vrea să fie.”, a concluzionat cunoscutul actor și cântăreț.

Urmăriți în întregime ediția în care Mihai Mărgineanu a fost invitat în podcastul „România lui Cristache” pe canalul de youtube EVZ Capital.