Jurnalistul Victor Ciutacu spune că Liviu Dragnea a sunat-o miercurea trecută de trei ori în 15 minute pe Ana Birchall, pe care o instalase interimar la justiție. Totul s-a întâmplat chiar înainte ca Dragnea să intre în direct la o emisiune, la RTV.

„Miercurea trecută, Liviu Dragnea a fost invitatul meu la Punctul culminant. A ajuns cam la fără un sfert. Cât am stat de vorbă înainte de intrarea în emisie, a sunat-o de trei ori la rând pe Ana Birchall. Ministrul interimar al Justiției nu i-a răspuns niciodată.”, a declarat Ciutacu.

De ce nu i-a răspuns însă Birchall lui Dragnea la telefon? Ministrul se afla la gala Capital-Top 100 de femei de succes. Mai mult, fix la 19 45, atunci când Dragnea o suna pe Birchall aceasta se afla pe scena galei, acolo unde susținea un discurs.

Birchall a stat la gala până la finalul evenimentului si s-a intretinut cu ambasadorul israelului în România. „Este o bucurie să transmit mesajul Guvernului și al primului ministru în fața celor mai puternice femei din România.

Cred că ambiția, curajul, puterea de luptă si a acționa sunt printre calitățile femeilor care reusesc și nu renunță la feminitate. Faptul că în această seară e un eveniment dedicat femeilor este o dovadă că femeile din România au reușit să treaca peste bariere și munca le-a fost recunoscută de societate. Guvernul crede în egalitatea de gen. Vă asigur că Guvernul a susținut și susține o mai bună reprezentare a femeilor în politică, în funcțiile publice și este o pregătire constantă în dezbaterile noastre. Sustin inițiativa antreprenorială. Felicitări femeilor antreprenor pentru altruismul și munca de fiecare zi. Guvernul va fi mereu un partener deschid către dialog și să rezolvăm problemele pe care le aveți.

Bunica mea mi-a spus, printre ultimele cuvinte ale ei: Mamă, toți oamenii sunt trecători dar nu toți trecătorii sunt oameni. Cred că femeile dau dovadă zi de zi de aceast lucru”, a spus ministrul Justiției pe scena evenimentului de pe data de 22 mai.