Cu mai puţin de o lună înainte de primul concert Madonna din România, Europa FM, partenerul media oficial al evenimentului, lansează vineri, 31 iulie 2009, la ora 12.00, un nou post de radio on-line, www.radiomadonna.ro.

Europa FM, cel mai ascultat post de radio din FM-ul românesc dedică întreaga lună august celebrării celei mai mari dive din ani ’80 până azi prin „Luna Madonna la Europa FM”. În anticiparea suprizelor din FM, fanii Madonnei se pot bucura pe www.radiomadonna.ro, începând de vineri, de piesele artistei în proporţie de 90% din timp, restul spaţiului fiind completat cu artiştii care au colaborat în descursul timpului cu vedeta. În baza unor înţelegeri exclusive făcute de Europa FM cu casa de discuri, pe radiomadonna.ro se vor auzi remixuri şi piese rare.

„Radiomadonna.ro începe să emită vineri la ora 12:00 cu un mix exclusiv format din piesele care i-au adus celebritatea. Ulterior, vor fi difuzate piesele ei din diferite perioade, urmând ca seara să o rezervăm difuzării integrale ale unui album şi vom dezvălui poveştile legate de el.

Primele zile de emisie vor fi preponderent muzicale, urmând ca de luni să introducem mai multă vorbă în grila de programe.

Emisiunile sunt gândite ca o formă de interacţiune cu fanii şi implică participarea lor pe www.radiomadonna.ro la discuţiile propuse de echipa noastră. La radiomadonna.ro vor putea fi ascultate vocile deja consacrate de la Europa FM, dar nu numai”, declară Toader Păun, project manager.

Pe lângă postul de radio online radiomadonna.ro, vizitatorii site-ului mai pot găsi aici şi informaţii detaliate despre Madonna, versurile tuturor pieselor sale, videoclipurile lansate până acum şi un magazin online unde este reunită întreaga discografie Madonna la preţuri speciale.