Clipe incredibile pe terenul de fotbal. După drama trăită de către danezul Eriksen, un alt fotbalist a păţit-o rău de tot. Totul s-a întâmplat în urmă cu doar câteva minute.

Eroul Cehiei, plin de sânge

Camerele TV l-au surprins pe unul dintre cei mai buni jucători ai Cehiei plin de sânge. Este vorba despre Patrik Schick, cel care marcase în victoria cu Scoția, atunci când a reușit o „dublă”. Fotbalistul a fost în centrul atenției și în meciul de astăzi, cu Croația.

Schick, lovit în plină figură

În minutul 35, la o fază fixă a cehilor, Schick a fost lovit cu cotul în plină figură de către Dejan Lovren. Atacantul ceh a căzut în iarbă, iar imaginile surprinse de televiziuni au fost de-a dreptul îngrozitoare. Schick sângera abundent în zona nazală.

A marcat plin de sânge

Chiar hemoragia cehului a fost imboldul care l-a determinat pe arbitrul spaniol Carlos del Cerro Grande să ceară verificarea fazei, pentru ca ulterior să dicteze penalty pentru Cehia și să-i acorde „galben” lui Lovren.

Același Schick a fost cel care a transformat penalty-ul. Deși încă sângera vizibil, vedeta din naționala lui Jaroslav Silhavy a transformat fără emoții lovitura de pedeapsă. Apo a celebrat golul alături de fanii Cehiei.

Eriksen, aproape de moarte

Mijlocaşul danez, Christian Eriksen, a fost aproape de moarte. Acesta s-a prăbuşit pe teren şi şi-a pierdut cunoştinţa, în meciul cu Finlanda, tot la EURO 2020. Au fost clipe de groază. Acesta a fost resuscitat pe teren timp de 18 minute, cu un defribilator, dar din fericire şi-a revenit şi acum se află în afara oricărui pericol.