Propunerea PSD privind numirea Liei Olguţa Vasilescu în funcţia de secretar al Camerei Deputaţilor, în locul lui Mircea Drăghici, urmează să fie votată luni, în plen, a decis Biroul permanent.

Biroul permanent a luat act de demisia din postul de secretar al Camerei a lui Mircea Drăghici şi a stabilit ca numirea Olguţei Vasilescu în această funcţie să fie votată în şedinţa de plen. Va fi un vot secret cu bile.

Drăghici şi-a depus demisia din această funcţie începând cu 1 martie.

Vezi AICI documentul prin care Olguța Vasilescu a fost propusă pentru această funcţie!

S-a tot discutat despre funcţia pe care o va ocupa Lia Olguţa Vasilescu în Guvernul Dăncilă, iar gurile rele spuneau că fostul ministru ar fi fost scos din joc de Liviu Dragnea pentru că ar fi fost considerat o ameninţare.

Fostul ministru a confirmat anunţul legat de funcţia de consilier onorific al lui Liviu Dragnea.

”Astăzi, am participat la Conferinţa de alegeri a PSD Gorj. Felicitări noii echipe de conducere alese şi preşedintelui Mihai Weber! Oltenia intra in campanie electorală! Oltenii vor realizarea drumurilor expres Piteşti- Craiova şi Craiova- Targu Jiu, in a căror realizare voi avea prilejul sa ma implic personal! Chiar dacă nu am putut sa o fac din calitatea de ministru, voi putea sa supraveghez lucrările la aceste obiective din funcţia de consilier onorific al premierului pe probleme de infrastructura, singura poziţie care îmi permite sa îmi păstrez şi mandatul de deputat de Dolj ales in Parlamentul României. Premierul Viorica Dancila şi-a dorit sa rămân in echipa guvernamentală şi am optat pentru aceasta funcţie, din dorinţa de a participa activ la realizarea unor obiective pe care le-am promis in campania electorală!”, a scris Olguta.