Gică Hagi și Gigi Becali au fost protagoniștii unui episod incendiar din cauza unei femei, care a culminat chiar cu un conflict între cei doi. Detaliile neștiute despre acest moment delicat au fost oferite chiar de unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Hagi din tinerețe, fostul fotbalist Hristu Mihale.

El a relatat, într-un interviu pentru Libertatea, cum prietenia dintre Hagi și Becali a fost pe muchie de cuțit din cauza unei femei de care era îndrăgostit până peste cap Gică.

Povestea care a provocat tensiune

”Într-un local cochet de pe Calea Mosilor, intitulat de noi „La Ileana”, se adunau pe vremuri toate stewardesele de la Tarom, asa ca mai treceam si eu si Gica pe acolo. Ca mai toti fotbalistii, eram clienti fideli, desi Gica se indragostise deja lulea de o dansatoare a Teatrului Fantasio, Judith Peznes pe numele ei. Cum pe acolo venea si Gigi, care evoluase enorm ca tupeu, n-a trecut mult si „Tantarul” a inceput sa-i faca avansuri lui Judith, desi stia ca-i prietena lui Hagi. Cum Gigi cunostea ce-i viata, fata aproape ca-i picase in plasa”, a povestit fostul fotbalist.

Momentul incendiar când au sărit la bătaie

Dezvăluirile nu se termină însă aici. Potrivit declarațiilor făcute de Hristu Mihale, Gică Hagi a venit la un . moment dat, pe nepusă masa,  la Ileana, ”mama stewardeselor”. În acel moment el descoperă că Gigi Becali e intr-o camera cu Judith.

“Normal, Gica, negru de suparare, a intrat peste ei in camera, impreuna cu mine, dar acolo nu era nimic compromitator, ca Judith statea pe canapea, iar Gigi la masa. Gica a sarit la bataie, Gigi la fel, dar i-am despartit si s-a lasat doar cu reprosuri si injuraturi. Ulterior, desi Gica o iubea la nebunie pe Judith, relatia s-a sfarsit la interventia parintilor lui Hagi, care nu o agreau!”, a povestit Hristu Mihale pentru ”Libertatea”.