Gigi Becali și Luminița Becali vor sărbători, în 2020, 25 de ani de la căsătorie. Mariajul celor doi a început în 1994, atunci când actualul finanțator de la FCSB era necunoscut publicului larg. A fost vorba despre o căsătorie aranjată, conform cancan.ro, așa cum se obișnuiește în comunitatea machidonilor.

Conform site-ului sfaturiortodoxe.ro, Gigi Becali și soția lui, desi la limită cu legătura lor de rudenie, n-au încălcat absolut nicio regulă bisericească.

 

 

Cuplul are trei fete: Theodora, Alexandra și Cristina, primele două fete fiind botezate de Gheorghe Hagi. Teodora (24 de ani) este fiica cea mare a lui Gigi Becali, cea care s-a căsătorit cu Mihai Mincu şi care îl va face bunic pe finanţatorul FCSB. Teodora este urmată de Alexandra (23 de ani) şi de mezina Cristina, a împlinit recent 18 ani.

În certificatul de naştere al lui Gigi Becali, la locul naşterii e trecut satul Zagna, din judeţul Brăila, însă localitatea nu mai există, fiind creată special de comunişti pentru deportaţii din Bărăgan.

“Eu nu m-am născut pe 25, cum scrie în buletin, m-am născut pe 24, când s-a născut și Sf. Ioan Botezătzorul. M-am născut pe câmp, în stuf, tata și mama m-au declarat abia a doua zi”, a afirmat latifundiarul din Pipera, potrivit libertatea.ro.

Căsătorită de mai bine de 25 de ani cu patronul de la FCSB, Luminiţa Becali a preferat să stea în umbra reflectoarelor, fiind o persoană foarte discretă. Excepţie au făcut evenimente în familie.

De altfel, și soțul ei este foarte cumpătat atunci când vine vorba despre familia sa, în ciuda faptului că, este un bărbat destul de vocal în alte situații.

În trecut, Gigi Becali a spus de mai multe ori că își respectă enorm soția şi că nu a făcut niciodată ceva care să o rănească pe ea sau pe fiicele lor.

“Bărbatul este Dumnezeul femeii. Femeia este biserica. Am o soţie pe care o iubesc foarte mult şi Dumnezeu mi-e martor!”, declara Becali într-o intervenşie televizată, referindu-se la partenera sa de viață.

Becali pare la fel de îndrăgostit de Luminiţa Becali şi nu ratează niciun prilej pentru a-şi exprima sentimentele în public. Iar firea ei liniştită pare să o completeze pe cea vulcanică a lui Gigi Becali.